Kızlar okul öncesi öğretmenliği mezunuyum ve çocuk gelişimini ve hamileliği çok araştıran bir insanım. Mutlaka ama mutlaka okumalısın dediğiniz kitaplar varsa önerilere açığım 😊

aslip7 Alice miller’ın başlangıçta eğitim vardı kitabı ile Nihan Kaya’nın iyi aile yoktur, bütün çocuklar iyidir, yüzmek yaşamak ve olmak arzusu başta olmak üzere bence tüm kitaplari okunmalı. Benim önerilerim bunlar pedagoji, çocuk eğitimi ila alakalı tamamı, yoksa sağlık, blw şu bu olarak önerebileceğim bilgim olan bir kitap yok. Bunları sadece kendi doktoruma soruyorum.

aslip7 Bebeğimin Yanındayım okuyorum iletişim yayınlarından, ufuk açıyor gerçekten.

aslip7
        mahallenin en mutlu bebegi(harvey karp)-anlattigi yontemler bebegimin aglama krizlerinde kesinlikle ise yaradi bizde.
        Kolay emzirme teknikleri(geraldine miskin)-cocuk sahibi olmadan once emzirme isinin bu kadar zorlayici olabilecegini dusunmezdim.Bu kitap emzirmenin teknigini ve dogasini guzel acikliyor bence.
        Uyku guvenli baglanma ve bebeginiz(sinem ozen canbolat)-uyku rutin olusturma uyku egitimi gibi konulara yaklasimini sevdim.
        Butun beyinli cocuk ve evet beyinli cocuk kitaplari da cok oneriliyor aldim ancak okumaya henuz firsatim olmadi.

BurcuY92 teşekkür ederim, Ayşe Öner Hamilelik, Doğum ve Bebek Bekım Kitabını okudunuz mu oluduysanız tavsiye eder misiniz internette genelde kötü yorumlar okuyorum ama?

likesah teşekkür ederim evet bütün beyinli çocuk kitabını okumuştum, Ayşe Öner Hamilelik, Doğum ve Bebek Bekım Kitabını okudunuz mu oluduysanız tavsiye eder misiniz internette genelde kötü yorumlar okuyorum ama?

aslip7 Açıkçası pek bebek bakımı kitabı okumuyorum. Psikolojik açıdan nasıl yaklaşmam gerektiğine dair kitaplar okuyorum.

BurcuY92 anladım teşekkür ederim ben biraz daha somut yaklaşımlar arıyorum sanırım

aslip7 okumadım hatta kitabi ilk kez sizden duyuyorum benim dikkatimi hic cekmemis sanirim. Hamilelik ve doguma iliskin bebeginizi beklerken sizi neler bekleri okumustum ben gayet yeterli gelmisti cok klasik ve bilindik bir kitap oldugu icin yukarida yazmadım.