Kızlar okul öncesi öğretmenliği mezunuyum ve çocuk gelişimini ve hamileliği çok araştıran bir insanım. Mutlaka ama mutlaka okumalısın dediğiniz kitaplar varsa önerilere açığım 😊
hamilelikte okunması gereken kitaplar
aslip7 Alice miller’ın başlangıçta eğitim vardı kitabı ile Nihan Kaya’nın iyi aile yoktur, bütün çocuklar iyidir, yüzmek yaşamak ve olmak arzusu başta olmak üzere bence tüm kitaplari okunmalı. Benim önerilerim bunlar pedagoji, çocuk eğitimi ila alakalı tamamı, yoksa sağlık, blw şu bu olarak önerebileceğim bilgim olan bir kitap yok. Bunları sadece kendi doktoruma soruyorum.
aslip7 Geliştiren Anne Baba kitabını okuyorum şuan bence oda okunmalı
aslip7
mahallenin en mutlu bebegi(harvey karp)-anlattigi yontemler bebegimin aglama krizlerinde kesinlikle ise yaradi bizde.
Kolay emzirme teknikleri(geraldine miskin)-cocuk sahibi olmadan once emzirme isinin bu kadar zorlayici olabilecegini dusunmezdim.Bu kitap emzirmenin teknigini ve dogasini guzel acikliyor bence.
Uyku guvenli baglanma ve bebeginiz(sinem ozen canbolat)-uyku rutin olusturma uyku egitimi gibi konulara yaklasimini sevdim.
Butun beyinli cocuk ve evet beyinli cocuk kitaplari da cok oneriliyor aldim ancak okumaya henuz firsatim olmadi.