burhanaltintop Doktor keseyi goremedi ama gecen hafta gormuştu bugun kalp atısı dinlemeye çağırmıstı simdi de goremedi neden olabilir? 6 hafta oldu bugun karnından baktı
Seherelci burhanaltintop korkmayın bende geçen hafta kalp atışı için gittim kese görünmedi vajinal muayene oldum kesede bebekte göründü kalp atışıda duyuldu olabilecegini söyledi doktorum böyle durumların küçük olduğu için 🙂
dishonest burhanaltintop mesane dolunca görünür. Merak etmeyin benim de başıma gelmişti 1.5 litre su içip gittim gördük
Nnazli1996 burhanaltintop iyi düşün iyi olsun canim ayni durum bende yaşadım ama benim boş gebelik idi kalp atışı doktor duyamadi kesede dedigin gibi olmustu
dileknazliay Kalp atışı için 6 hafta az ama keseye görmesi gerekir hem gördüğü kese nasıl kaybolur çok ilginç. Baska bir doktora gitseniz hiç sizinki gibi bir durum duymamistim
burhanaltintop dileknazliay çişe sıkışıp gel dedi su içip bekliyorum şuan be anlam veremiyorum hala ya
Esraburhnkulu burhanaltintop baya bi su iç git idrara sıkışık gel demişti ilk günlerde banada.. ama başka doktora da görün istersen .. kaybolmuş olamaz çünkü..
seyma281015 burhanaltintop hiçbişey olmaz lütfen beni yıkın şu düşünceyi artık. Benim düşük riskim olduğu halde alttan muayene oldum kaç kez
Deletedmom34 burhanaltintop Alttan baktır ben alttan duydum hiç de bir şey olmadı. Annenizden daha iyi bili doktor
hmy benimde besinci haftada kesem gorunmemisti vajinal bakilmisti orda gorunmustu bence bakilabilir bisey olmaz
Mervedrn Herhangi bir kanama yaşamadıysanız görünen kese kaybolmaz ama çok küçük zamanlarında idrar sıkışıkken gitmediğinizde net görünmüyor bu doğru, sıkışıp gidin görürler meraketmeyin
Snmrzgr0 Ben bir doktorun sayfasında bu şekilde bir yazı okudum ama ikiz hamilelikti bir kese kaybolmuş anne anlamadan düşük yapmış umarım senin bebiş iyidir canım🙏