Asliigurbuz59 Bizim gibi doğumu yaklaşan var mı hanımlar, kaçıncı haftasınız heyecan var mı son durumlar nelerr 🌸🌸
Aysnrclk Asliigurbuz59 doktor Banada 10/15 martbarası sezeryan alırım demişti öyle istediğim için ürün kontrolümüz var bakalım hangi gün olacak hepimiz hayırlısı ile sağlıkla doğuralım İnşAllah 🥰🤲
Opheliaxxx Asliigurbuz59 son 20 bizim inşallah🌸☺️ heycanlıyım ve çok ağırlaştım artık yürümek oturmak yatmak kalkmak hepsi çok zorluyor beni. Hamilelik hiç uzun gibi gelmemişti ama bu 20 gün inanılmaz uzuyor gözümde bu ağırlaşma yüzünden 🥹
Asliigurbuz59 Sağlıkla kavuşuruz inşallah bende ağırlaştım yatakta dönmek bile zor oluyor, ama olsun sağlıkla hayırla gelsinler geçer bunlar 🥰 Opheliaxxx
mrvkrbyk Asliigurbuz59 evet yalancı sancılarım kasılmalarım oluyor son 2 gündür de vajina ağrım var geçen hafta kanala girmemişti açılmam da yoktu bu salı tekrar gidicem çok merak ediyorum sizde durumlar nasıl
karaguzelirem_ 3 günüm kaldı çarşamba sabah doğumum var 38+3 haftalığım ☺️ heyecan dorukta bekliyoruz bakalım rabbim hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin inşallah 🤲🏼
Asliigurbuz59 mrvkrbyk benimde 2 gündür ara ara kasıklarımda ve belimde ağrı oluyor bide rahmime baskı yaptığını hissediyorum ama uzun süreli ve düzenli değil yalancı kasılma muhtemelen uzanınca azalıyor
karaguzelirem_ Asliigurbuz59 heyecanlıyım ama genel olarakta iyiyim yani hiç doğum yapıcak gibi değilim diyebilirim bi ağrım sızım olmadığı için ☺️
Halos16 Benimde son 10gün sayılı gün geçmiyor bende adaçayı ahadudu yaprağı ananas tüketiyorum yürüyüş yapıyorum sancılarım başlasın diye