ilaydamom_ Kızlar 9+6 yım. bugün ilk kez bebişin yerleştiği yerde gıdıklama gibi bir şey hissettim bebişin hareketlerinden kaynaklı olabilir mi yoksa ben mi deliriyorum 🙃
mrvcermeli ilaydamom_ pıt pıt diye atar canım olabilir hissetmiş olabilirsiniz herkes de farklılık gösterir bu durum kimisi anlar kimisi anlamaz ama pıt pıt diye attığını hissetmiştim ben çok güzel bir duygu Rabbim size bağışlasın inşallah sagsalim kucağınıza alın
sallyt ilaydamom_ ilk gebelikte geç hissedildiği söyleniyor 20haftadan sonra ama bazıları 16. haftada hissediyormuş ama seninkinde pek ihtimal yok sana öyle gelmiş🤗
O24o ilaydamom_ benim 3. Gebelik bende 11+2 bir şeyler hissettim pıt pıt ama doktora söyledim ihtimal vermedi olamaz dedi ama ben hissettim yani bu zamana kadar olmayan şey niye hamileyken oldu yani
ilaydamom_ mrvcermeli ya bilmiyorum tam olarak ondan kaynakli mı pıt pıt diye ritimli miydi onu da bilmiyorum ama bildiğin gıdıkladı eğer öyleyse muhteşem bir his 🙈 ❤ amin insallah Allah herkesin yavrusunu koruyup kollasın inşallah 🙏🌸
ilaydamom_ sallyt ayyy valla bilmiyorum ama tan o noktadan gıdıkladım gibi oldu biliyorum çok erken ama Allah bilir tabi :)
ilaydamom_ O24o 2. 3. de erken hissediliyor derler ama belki siz hissetmiş olabilirsiniz. benim için çok erken de işte bildiğin o noktayı gıdıkladı minnoş ❤
mrvcermeli ilaydamom_ bende hissettim siz içiniz de olduğunu bildiginiz için size öyle gelmiş olabilir ama hisseden de var hissetmeyen de var bosverin hissetmişsiniz kimin ne dediği umrumda olmazdi doktor hayır çok erken derdi belki ama ben hissettim bitti sormam bile ahahaha 😀😀
Civciv53 ilaydamom_ 2. Gebeliğim 🤣 ondandır ilkinde herşeyi ay bu sefer hissettim diyordum ki değilmiş 🤣