Gloria06 gozdeee41 her kontrolde ! En son doğum pozisyonundaydı, tekrar ters dönmüş. Artık kendi bilir ya yapacak bir şey yok. Devamlı dönüyor zilli
MorKelebek54 gozdeee41 ohooo her dakka hemde hangi sra ne tarafa gidiyo naniyo cozmus degilim masallaj asiri hareketli benim gibi 😂😂 icerde elinde bi bols eldiveni varda bols maci mi yapiuo kendi kendine diyip duruyorum valla 😂
Bahar-sarioglu gozdeee41 15 günde bir kontrole gidiyoruz her gittiğimde farklı bir şekilde oluyor bu hafta itibariyle hissediyorum daha net ittire kaktira hareket ediyor çünkü 😂
Badgirl_ HMBD ayaklar altta baş üstte canm makat geliş gibi ama makat geliste ayaklar katlı oluyor ayak geliş de ayaklar direk çıkış yerinde oluyor😁
Mevacennetim Benimkide de 39 hafta boyunca makat gelişti cumartesi günü doğum pozisyonunu almıştı bugün yine makat geliş dendi insan kendini neye hazırlayacağını şaşırıyor 😪
gozdeee41 Mevacennetim hahahaha kizzz üzüliyimmi güliyimmi bilemedim aman sağlıklı olsunda boşver pozisyonuu🤣🤣🤣😇
Mevacennetim Evet Tubahira evet 39+2 de dönmüş dediler ve o gün döndüğünü hissetmiştim karnımın şeklinden, bugün yine ters dönmüş cadı takılıyor kafasına göre 😄
Tubahira Mevacennetim o saatten sonra dönmez diyorlar ama dönebiliyor demek ki 😇 benimki de yan yatıyor doktorum bu seni kestirecek illa ki diyor 38+4 oldum bende ☺️