Hayrisko Kızlar bebegimde hafif sarilik vardı 25gunluk oldu ama halen yüzünde hafif var gibi bu zmana kadar geçmesi gerekmiyor muydu
yorgunanne_ Hayrisko doktora götürüp derecesine baktırın eğer yüksekse yatırırlar değilse de zaten bol bol emzirin ışıklariniz açık uyuyun geçer inşallah
Nurr_22_22 Hayrisko kızımda 1 ayı bulmuştu geçmesi en son gözlerinden gidiyor zaten mümkün oldukça beyaz ışıkta tutun bebeğinizi bir de sık emzirme yapın
AsELinAnneSi__ Hayrisko bizdede oldu 3 ay sürdü yükselti degerimiz sık sık emzirme ile geçiyor bazen uzun sürüyor hiç korkmayın bizim anne sütü kaynaklı idi uzamış sarılık deniyor
Hayrisko yorgunanne_ doktora götürdük çok yüksek değildi 1ay sonra kontrol dedi ama daha geçmedi tam olarak
yorgunanne_ Hayrisko bazı bebeklerde geç geçebiliyor siz bol bol emzirin her dakka emzir.hep.tok olsun o uyumak istese bile uyandırın uyku sarılık belirtisi zaten
Alen Kızlar benim bebeğime de sarılığı 6 ya düştü dedi doktor , hiç bilmiyorum anlamıyorum İnternete de yazdım ama çıkmadı bu değer iyi mi acaba