Minyondolar Merhabalar 3 gün önce normal doğum yaptım. Kesi atıldığı için dikişim var. Dikiş ağrılarım biraz fazla. Daha önce normal doğum yapanlara sormak istiyorum . Sizi dikiş acılarınız kaç gün sonra geçmişti?
Derinnmom Minyondolar benim 9 gün oldu hâla sızlıyor ama ağrı fazla yok. Oturamıyorum hâla iç dikişlerim batıyor. Dikiş bakımlarını nasıl yapıyorsun canım birşey sürüyor musun?
Sbhtzmn Minyondolar 10 güne kadar geçmişti benim agrılarım oturmak sıkıntı oluyordu popoma yastık koyuyordum otururken
Busra_27_34_ Minyondolar ya aslında tamamen cildinle alakali bir durum bir hafta sonra iyi olanda var ben iki ay boyunca oturamadim totomun üstne ağrıdan yani inşaallah erkenden iyi olursun
Minyondolar Derinnmom doktorum bana sadece crystalin adında bir sprey verdi her tuvaletimi yaptıktan sonra temizleyip onu sıkıyorum. Batikon sürme bu spreyi kullan batikon iyileşmeyi geciktirir dedi. Bir de ağrım fazla olduğu icin bugün bir krem verdi onu sürüyorum
Minyondolar Sbhtzmn ben de oturamıyorum bir de depend canımı cok yakıyor ancak altıma hasta bezi serip havalandırdığıöda rahatlıyorum
hayalim35 Minyondolar 1 ay da tam iyileşti iki doğumumda da sarı su var eczaneden al kullan dikişleri kurutuyor
Smy17 Minyondolar benim dikişlerim ilk günler ağrımamıştı sonra 5-6 gün gibi ağrımaya başlayıp 12. Günde falan baya azalmıştı. Aralarda bir pik yapıyor bence ağrısı ama sonra azalıyor zamanla çok yeni sizinde henüz. Doktorun verdiği kremi kullanın mutlaka hızlı toparlamayı sağlıyor ❤️
Ftmhsyn92 Minyondolar batikon sürün ve kurutma makinesiyle kurutun , ıslak tutmamaya çalışın,batikon beni iyileştirmişti,
Seyda08 Minyondolar 1 hafta icinde benim agrim yok deneck kadar bitmişti. Temizligine vs dikkst edin cabuk iylesiyor