Yaprakdokumuseverr Çocuğumun boğazı bu şekil. Doktora götürücem ama bu geceyi nasıl atlatabiliriz. Önerileriniz var mı?
Beybitooo Yaprakdokumuseverr evde bal zeytinyağı karabiber limon varsa karıştırıp bir kaşık verin o kadar iyi geliyor ki benimde bademciklerim hep Böyle olur tamamen kapanır hamilelikte bununla atlatıyorum yoksa iğnelerde zor geçerdi
Saba00 Yaprakdokumuseverr ayy görünce birden kızım aklıma geldi onunkide hep böyle şişerdi antibiyotik iğnelerle zor geçerdi geçen sene bademcik ameliyatı oldu çok şükür şimdi iyi sizde yapın bence yazık çocuklara
huvuuuuff Beybitooo merhaba ne kadar ölçülerde yapıyorsunuz benim de boğazım çok kötü de ama hamile değilim
YesimAykut Yaprakdokumuseverr beta mikrobu çocuklarda yazarsan googla bilgilenirsin canım, hastalık inşallah düzelir 🙏 ama bulaşıcı haberin olsun, ateşi çıkabilir bebeğin antibiyotik ve calpol lazım
eceyc314 Yaprakdokumuseverr ateşi var mı? Beta gibi duruyor öyleyse antibiyotik kullanması lazım. Yarın mutlaka çocuk doktoruna götürün. Dut pekmeziniz var limonla verebilirsiniz. Yada zeytinyağı karıştırıp. Karadut özüde iyi geliyor boğaza. Geçmiş olsun.
Yaprakdokumuseverr eceyc314 Ateşi yok öksürüyo bide uykuda ağzı köpürdü onu anlayamadım yarın sorucam bakalım teşekkürler
Beybitooo huvuuuuff biber yemek kaşığı koyuyoruz hepsinden karabiberi bir çay kaşığı dolu dolu değil ama zaten pastil etkisi yapıyor boğazına direkt farkediyorsun