Twobabymom2 Kızlar lütfen yaşayan varmı yokmu cevap verir misiniz,7+4 haftalik hamileyim ve dişlerim çok ağrıyor ve baya bı çürük var çektirmek gerek ve bu haftada bişey yapıyorlar mı sağ tarafım full uyuşuk gibi gözüme vuruyor artık ağrısı ne yapabilirim
Seda344 Twobabymom2 ayy bende de oldu. Diş erlerim şişti. 1 hafta sabah akşam tuzlu su. Ve sumaklu su yaptım gargara. Geçti ağrı sızı kalmadı. Geçmiş olsun kuzum
Seldahilal Twobabymom2 ben ağrıyan dişine karanfil koyuyorum sende dene bence iyi oluyor hem zararida yok
hatice__1 Seda344 bende 14+4 bir süredir geçmeyen diş eti kanaması var yapabileceğim bişey var mı sabah akşam ne zaman dişlerimi fırçalamak istesem hep bi kanama oluyor bazen fırçalamadan da kanıyor 😒
Twobabymom2 Seldahilal karanfil artık fayda etmiyor ya napicam bilmiyorum doktora geldim sorucam bakalım
Seda344 hatice__1 geçmiş olsun. Tuzlu su yap. Diş eti için en iyi tedavi tuzlu şudur tatlım. Günde 2 kez yap. Akşam yatarken yap. Ağzını durulama. Üzerine bişi içme. Öyle yat uyu.