Rabia_46 31 yaşındayım evlendiğimde 80kg fakat balayından döndükten sonra 93 kg çıkmışım. Yani hemen hemen 20 gün içerisinde. 1 ekimde evlendim 18ekim son adet tarihim. 19 kasımda 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim. 93kiloda hamile kaldım. Şuan 18+3 haftalık hamileyim. 105kg kadar çıktım. Yani en son öyleydi. Şimdiki kilomu bilmiyorum tartılmaya korkuyorum. Bebeğim gayet sağlıklı. Herhangi bir sorun yok çok şükür. Sadece cinsiyetini öğrenemedik. 11 mart’ta da detaylı ultrason gireceğiz. Yani diyet yapmaya çalışıyorum. Fast food tüketmiyorum. Tuz şeker tatlı yok. Genelde sebze ve sağlıklı evde beslenmeye gayret ediyorum. Kiloluyum diye bende çok korkmuştum. Ama çok şükür herhangi bir problem yaşamadım. İçini lütfen ferah tut. Kendini çok kasma, çok düşünme, kafana takma. Oluruna bırak. Folik asit kullan. Günde 1 kez içeceksin. Ben evlenmeme 1 ay kala başlamıştım. Gebelik düşünenler 3 ay önceden başlaması gebe kalma şansını çok artırıyormuş. Yediklerine dikkat et, diyet yapmaya çalış, yeşil çay, bol şu, birazda yürüyüş. Rabbimin izniyle herşey olur. Stres yapma