Zeynepklc42 bende bunu kullaninca hamile kaldim. 3 yil hic korunmadan denedik bi sorunumuz da yoktu. 10 ay da 3 kerecrsh filmi cektrdim, klomen catlatma ignesi oldum iki ay 1 uil boyunca ovulasyon testleri kullandim hic biri fayda etmedi. Hurma oolenini duydum komsum umreye gittigini duyunca 4 kitu istedim ondan hem esim hem ben kullandik. Gecen yil mayis haziran temmuz da kullandim ağustos ayinda hamile kaldim. Ki asilama denicektik bide cok sukur dogal yolla oldu. Yeter ki rabbimden isteyerek inanarak ya ic neyse artik. Vskit kaybi fekan degil ise yaramasa bile denemis olcaksin. Belki o polen sayesinde hamile kalcaskin ama vakit kaybi dendigi zaman vazgecersen olan sana olmus olucak. Hic korkma gerekirse ise yaramasin en azidnan denedim demis olursun. Ben de taniki kesin olarak hurma poleni ise yaramistir oyle hamile kalmisimdir diyemiyorum emin degilim belki onun sayesinde oldu bunun harantisini sana veremem ama ne hikmetse mayis haziran temmuz da kullandim ağustos da hsmile kaldim ve bunu kullanmadan once aylarca dogla yolla deneyip bazi ilacli tedavi oldugum halde nence bi alip dene zarari yok sonucta ama hic bkrskma kullanmayi her ay dene nen bi ay denedim birkatim deseydim belki hsmile de kalamicakt nerden bilcez. Bi alip dene mutlaka bisey kaybetmessin emin ol☺️☺️