D12ekim hafta sonu diye gidemedim ama hiçbir belirti yok sadece migren ağrım tuttu oda hep var olan bişey adet günüm dündü hala giden gelen yok sizce neden böyle olur
Gamzegll D12ekim vallahi benim tek belirtim adet sancımdı oda ped ile gezdim insanlara göre kırk tane belirtim olmalıydı oda ateşim 4-5 gün geçince oldu
Gizemmnur- D12ekim adetin henüz bı gün gecikmisim sanırsam birkaç gün daha bekle bu arada belirtiler herkesd aynı olmuyo hiç belirti göstermeyebilir yada sen farketmeye bilirsin planlı bı gebelikte br kaç gün daha bekle bence ondan sonra test yaparsın
Sunaya D12ekim bosver çevreyi cnm herkeste olmaz belirti bende olmadi hiç geçen ay hamile kaldım hiç belirti yoktu kanda çıktı tabi kimyasal gebelik oldu
Anneelikk D12ekim ben ilk gebeliği mi yoğun belirtilerle öğrendim.. şuan 13 Haftadayim . Hiçbir belirti olmadan ikinci gebeliği öğrendim
D12ekim Sunaya çok geçmiş olsun bende kimyasal yada kist mi var diye düşündüm olmayınca inşallah güzel haberler alırız
D12ekim Gamzegll yarın kan vereceğim sonuç ne olursa olsun düşünmektense gebelik olursa benim için büyük süpriz olur
D12ekim Gizemmnur- 2 gün gecikti yarın gidip kan vereceğim umut her zaman var her au negatif görmekten artık test falan yapmıyorum gecikme olunca ister istemez merak saldı
Gul2808 D12ekim oğlumda hiç bir belirti yasamdim asla bebek hareket edene kadar hamile olduğumu bile unuturdum bazen 😂 ama şimdi 5 haftalikken öğrendik 6. Haftada midem bulantilarim baş dönmeleri koku hassasiyeti herşey bir birine karıştı 😂