Kymetnur 3 yıldır bi fiil test yapıyorum. Sabah yaptım bu testi. Başta hayal meyal bişey gördüm. Sonra aman yok dedim bıraktım. Bi süre sonra tekrar gözüme çarptı çizgi vardı. Kuruma mı acaba dedim suya tuttum. Geçmedi. İlk kez bu 2. Çizgiyi pembe görüyorum. Bu ay reglmi bekliyorum transferim olacaktı. Başına gelip gebe olan var mı acaba ? 
Aysinnn Kymetnur hafif bı çizgi görünüyor kaç gün var regle bence tekrarlayın koyulaşma olursa gebeliktir
D12ekim Kymetnur asla bu testlere kanma bence kan testi her zaman en iyisi kaset teste çok gördüm böyle olupta negatif olan
Kymetnur Aysinnn valla ben pcoluyum hep düzensiz kestiremiyorum ki hiç. Yarın sabah bi de erken gebelik deneyeyim en iyisi
bet01naz İkinci çizgi hafif gözüküyor. Bende aylardır test yapıyorum çok şükür hamileyim. Bu ay yaptığımda ikinci çizgi sonradan çıktı hatta çöpe atmıştım😀 ertesi gün tekrar yaptım tam çift çizgi çıktı. Belki sizinde öyledir
Kymetnur bet01naz ayy rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.😍❤️❤️ inşallah benim de öyle okur yarın sabah bi erken gebelik deneyeceğim 🤭❤️
Kymetnur hunilimom valla bende bilemedim. Sabaha erken gebelik testi yapayım onda belli olur sanırım olup olmadığı. İnşallah o hemencik çıkar 😍
Kymetnur D12ekim ben kendimde hiç görmeyince bide gözle bakıldığında pembe böyle. Burda net görünmüyor. Sabah bi de erken gebelik deneyeceğim. Onda da aynısı olursa kan veririm
D12ekim Kymetnur inşallah vardır gebelik canım ben çok kez yapıp yanıldığımı için görünce söylemek istedim