Gulsah-207 Nasıl geçiyor gebeliğiniz neler yapıyorsunuz hazırlık var mı,bebek hareketlerini hissetmeye başladınız haydi sohbeteee🥰
Lumlum Gulsah-207 mide bulantısı devam ediyor demire başladım iki gün önce çünkü baş dönmelerim başladı :) güzel diyelim güzel gitsin. Herhangi bir hazırlığım yok şu an ufak tefek şeyler aldık hevesle detaylı ultrasonu heyecanla bekliyoruz
Betul-97 Gulsah-207 16+2 oldum 9.haftamda bulantılarım geçti ama 1 haftadır tekrar başladı Allahtan istifra etmiyorum sadece bulantı oluyor yemek yiyince geçiyor. Cinsiyet öğrenebildiniz mi
Merymee 16 haftalığım bulantı halsizlik baş ağrıları bitmiyor ki hazırlık yapayım şimdiden yoruldum 🥲
Gulsah-207 Sevcan62 14+5 de bir kaç defa hissettim sonra hiç hissettim 16+5 de yine hissettim bu şekilde ☺️
Gulsah-207 Lumlum bende heyecanla detaylıyı bekliyorum kime benziyor acaba diye heyecanlı vakitler ☺️
Gulsah-207 Betul-97 hafif bulantı hep kalıyor sanırım 11+6 da erkeğe benziyor dedi doktorum 15+4 de kesin erkek dendi siz öğrendiniz mi
mervkk belirtilerim kayboldu hamile olduğumu sadece ultrasonda idrak ediyorum, daha bebişten ses seda yok 😂
Sevcan62 Gulsah-207 damar atması gibi bir şeyler hissediyorum ama bebek mi değil mi emin olamıyorum 😅
Betul-97 Gulsah-207 15.haftada kendini göstermiyor ama kız gibi dedi. 16.haftamda yine kız dedi bakalım kendini tam gösterirse anlayacağız 😊😊
Sibel936 Ben 17+3 kız bebek ama halen bütün zorluklar devam ediyor mide bulantısı baş ağrısı halsizlik 🤦🏻♀️
Yzgl Mide ağrısı mide bulantısı halsizlik son gaz devam ediyor bulantı ilaçları kullanıyorum dahada ve aranızda mide koruyucu kullanan varmi aceba nexium içiyorum doktor tavsiyesiyle ama içim hiç rahat değil 16+4 erkek demişti
212121x Belim ve bacaklarım ara ara çok ağrıyor sizde de oluyor mu birde bazen bebek sanki sag kasığımda toplanıyor agri oluyor bu durumda yaşayan var mı