Rukiyecndr Kızlar geçen hafta kan verdım kan değerlerim düşmüş sağlık ocağındaki doktorum kan ilacı verdi FERROZİNC miğde agrısı yapar dedi ilk kutuyu günde 2 kere 2 kutuyu günde bir tane kullanırsın dedi. Ben ilk kullandıgımda baya rahatsız oldum miğde agrısı miğde bulantısı bugün 4 gün kullandım sabah ve suan çok rahatsızım çok sıddetlı karın agrım var sanki ishalmişimde karın agrım oluyormus gibi ama değilim.bu ilacı kullanan var mı karın agrımın bebekle alakası varmıdır? Doktor randevum var gün 2 de ama bn yinede kullanan varsa sormak istedim.
yesillimonn Rukiyecndr Canim bende geynoferon ilacını kullaninca ayni olmustum biraktim kullanmiyorum bence daha icme o ilaçtan seni rahatsiz ediyosa doktorun baska ilac verir..
Ikrmels Bence kullanma doktoruna gidene kadar ben sadece doktorumun verdiği ilaçları kullanırım sağlık ocağına verilenleri hiç kullanmadım kan değerin düşükse ferol sanol diye kan ilacı var hep onu verirler ilk defa bu ilacı duydum
Rukiyecndr Ikrmels bügün sonuçlarımı gösterim ilacında götürim yanımda bakim ne Dicle bende kullanmak ıstemıyorum eşimde kızdı zaten😔 inşallah bir sorun yoktur
SevgibiR Kullanma bırak kadın doğum doktorum yazdı benim kan ilacımi sağlık ocağındakini kullanma birdaha