Emnesar Umutleylasalih 5+4 bu uygulamaya göre ama dün ttiğümde gözükmedi bidaha 10undan sonra eger vajınal baktırmak istersende ayın başında bakalım görebilcekmisiniz 🙏🏼
Gulxxx Umutleylasalih son adet tarihin nedir acaba benim 21 kasım kaç haftalıksınız doktor söyledi mi acaba
Umutleylasalih Gulxxx bende gitmeyecektim erken diye sağlık ocağında yapılan teste tiroit var dedi doktor o yüZden gittim ama kese görünmedi işte yarın için randevu verdi tekrar gel bakalım diye
ezgms1 Emnesar 5+1 şuan bulantı falan yok ara ara mide yanması var acayip uyuyorum öyle böyle değil öyle böyle büyütüyoruz bebişi 😁
ezgms1 SsAnk_04 aynen görünmüyo ben ertesi gün gittim kese yok dış gebeliktir o damgası vuruyorlar hemen gitceksen sağlık ocağında iki güne bi test yaptır değerin düzenli artıyorsa 6. Yada 7. Hafta git doktora
Gulxxx Umutleylasalih bende de troit var ilaç kullanıyorum gebelikte de kullanılıyor canım haber edersin
Mrvkrc Bnm son adet 5 kasim uygulamsya gore 7+3 ama doktora gore tam 6 haftalik. Keseyi gordum ama bebe yok haftaya gel kalp atisna bakalim dedi. Ins 7. Haftada duyarimda icim rahtlar