Eveeet gelelim artık hamilelik boyunca okuduğumuz hikayelerden kendimizinkine :) öncelikle 5. Çocuğu kendim istedim keyifle geçti demek isterdim gebeliğim ama doğum mu hamilelik mi zor deseniz benim için hamilelik daha sıkıntılı geçti 9 ay boyunca sabah kusmam oldu hep bi mide bulantısı ve 4. Ayımda kasılmalarım başladı adım başı kasılma yaşam kalitem çok düştü ama ben hiiiç yatmayı sevmem enerjik ve hareketli olmayı seviyorum sürekli. 4 çocuğuma ve yeni ameliyat olan eşime gözüm gibi baktım ☺️ ben gün sayarken birde kayınvalidem kulağından ameliyat olacaktı doktor ya yaza yada 28 şubata demesin mi benim doktorumda kendi gelmezse 28 Şubat son yatışını yaparız demesin mi 🫢 ben strese girdim 1 hafta kala sabah oğlumu okula yollarken anne bebek ne zamana gelecek sorusuna bilmiyorum annecim dua et bizim için dediğimde inşallah bugün doğar dedi bende inşallah dedim ve karnımı öpüp evden çıktı. Ardından hazırlanıp kontrole gittim nst ye girdim alttan açıklığıma bakan doktorum 2cm açıklığın var hafif sancılar var dedi saat 16:00 da yine gel bi bakalım dedi ben tabi telaşlandım eve gelirken halıcıya uğradım beşiğin altına peluş birşey bakayım dedım sağolsun abi 20 tane halı kaldırdı benim aklım bebekte sancılar başladı abi kusura bakma dedim ve eşime döndüm beni hemen eve götür halı bakacak konumda değilim . Eve geçtik kuşumun kafesını balığımın fanusunu temizleyip yedirdim eşim de yardım etti evi toparlayıp temizledik bir yandan da Meryem ana eli otumu suya koyup her sancıda kasılmada ayetel kürsi okudum ve Farklı dualar ettim saatin 14.30 olmasını bekledim ki ilk okula giden oğlum ve kızım gelsin öpeyim doğuma öyle gideyim . Geldiler öptüm kokladım oğlum anne duam kabul oldu dedi gülüştük artık çantalarımı alıp hastaneye yola koyulduk ben hep filmlerdeki gibi doğuruyorum yardım edin artık son sancılardaki gibi eşimin beni hızlı bir şekilde korna çalarak hastaneye götürmesini hayal ederdim 5. De de olmadı 😄 gülerek herşeyin farkında olarak gittim doktoruma 3 dk da bir geldiğini söyledim sancımın aaa o zaman doğru doğumahaneye dedi elimden tuttu alt kata doğumhaneye girdik eşim öptü beni uğurladı . Saat 15.00 da hastaneye geldim açılmam 3 cm olmuş kasılmalara . İşlemler imzalar serum artı yürüyüş pilates topu derken açılmam kontrol edildi 4 cm bi an çok yavaş mı ilerliyor diye düşünürken aklıma ilk doğumum geldi 18 yaşındaydım nazlı tuzlu ağdaya bile dayanamazdım gece 3 te hastaneye yatışım yapılmış birdaha saat öğlen 2 de olmuştu feryat figan bağrış çağrış doktorum hastaneyi inlettin kız dedi tanıyan tanımayan doğumhanenin önünde ne kadar bebek bekleyen varsa eşimle beraber ağlamış 🫣 benim gittiğim hastane özel hastane doğumumdan sonra doğumhane değişti artık nasıl inletmişsem . Velhasıl kelam açılmalarım çok hızlı oldu yanıma görümcem ve kendi ablam girdi doğum için bir kaç sancı ve açılma 5 iki sancı açılma 7 iki sancı tam açılmaya yakın doktoru çağırın dediğini hatırlıyorum ebenin ve doktorum karşımda şimdi bu yöntemi yapmanı istiyorum dedi ve aynen dediğini yaptım Herşey kontrolüm altındaydı hiç bağırma çağırma en ufak bir ses çıkmıyor benden herşeyın bilincinde olmanın verdiği tecrübeyle 2. Ikınmada doktorun ellerindeydi bebeğim ve sonra benım gerdanımda. İşte mucize yine yeniden ❤️ çoook şükür dedim rabbim çoook şükür darısı Umut edip bekleyen herkese saat 15.00 da yattım 19.15 te kavuşmuştum canıma dikişim yoktu sakindim ve doktorum ne söylediyse onu yaptım güzel kadınlar okuyan herkese bol sabır ve ve şans rabbimden duam herkese kolaylıklar diliyorum inançlı olmanız bilinçli olmanız sayesinde kolay olacaktır su gibi doğumlar ❤️ herşey gönlünüzce olsun .