Hangi memorial Dicle mi ? Birde muayene ücreti ne kadar acaba bilginiz var mı ?

Huhuuuu platformda diyarbakırda yaşayan yok mu ?

Önerileriniz için teşekkür ederim yanlız öneride bulunurken muayene ücretlerinide yazarsanız sevinirim

Ben dünyaparka gidiyorum Ömer yalinkayaya muayene ücreti sigortaliyim 680 ben çok memnun kaldım ilgileri güler yüzleri bence çok iyi bı çok hastaneye gittim ama en son Ömer hocada durdum

Krksdmr Bende bekliyim burda yakın diye Gazi Yaşargile gidiyoruz önerilebilck doktor var mı acaba?

Krksdmr Bende bekliyim burda yakın diye Gazi Yaşargile gidiyoruz önerilebilck doktor var mı acaba?

Krksdmr özgür Özkul var kendi muayenesi doğumların batı hastanesinde yapıyor baya iyi diye biliyorum. İnstagmrada bakabilirsiniz sayfasına. Kısmetse bende doğumu orda yapicam sezeryan olacağım 20 bin dediler bana

Krksdmr bende bower Hastanesi’ne gidiyorum Dr yunus çavus çok memnunum iki ablamda onun yanında doğum yaptı

Ben ilk gebeliğimde Diyarbakır daydım memorial Dicle de uğur değer e gitmiş çok memnun kalmıştım şuan ücreti nedir bilmiyorum

Ebrar-21 mrblar hayrlı olsun . Yunus çavuş 2020 de tüp Bebek transferimi yaptı bı kzim oldu . Ve sonradan 2. Denememde ise Memorial de olmadığıni öğrendim . Transferimi 2 hafta önce uğur değer yaptı ama tuutnmadi . Embryo mu yunus beye tasimayi dusunuyorum. Kendisi gerçekten çok iyi bı doktor alanında .

Duaarn yani ben zaten Memorial Dicle çalisiyrodum oda oradaydi evet bende çok memnunum

Duaarn
        Teşekkür ederim rabbim inşallah sizede nasip eder sağlıkla kucağınıza alırsınız

Krksdmr Diyarbakır Memorial Aydın Ilgın. İlk muayenede çok ciddi gözüküyor sonuçta birbirinizi tanımadığınız için ama sonralari çok güler yüzlü çok bilgili bir doktor espri falan yapan biri bizim çok eğlenceli geçiyordu muayeneler. Tip olarak da çok sert duruyor 😅 ama bence çok iyi. Bir çok kadın doktora gittim hiç memnun kalmadım sonra Arkadaş tavsiyesi ile gittim Aydın beye çok memnun kaldık. Hamile kalamiyordum ufak bir tedavi ile hamile kaldım dogumumu onda yaptım bilgisine çok güvendiğim bir doktor hayatımı kurtardı kendisi. Muayene ücreti olarak ben 2022 yılında gittim en son kendim bilmiyorum ama buralarda en son 860 falan gordum kurum indirimi olarak yazmışlardı o civarlardaydi ama şuan aynı mi bilmiyorum. Mart ayında genel kontrol için gideceğim bende kendisine