Ozlemunlu0742 13+4 günlük hamileyim yediğimi çıkarıyorum sürekli bulantılarım oluyor sizde durumlar nasıl?🥺
Betul-97 Ozlemunlu0742 7.haftamda başladı bulantı, istifra, koku hassasiyeti o kadar kötüydüm ki her şeyden soğumuştum. Allah’tan 2 hafta kadar sürdü. Şimdi 16+3 oldum her sabah yine bir bulantım oluyor ama yemek yiyince geçiyor
Sewoo00 Ozlemunlu0742 15+1′deyim hiçbirşeyden midem bulanmiyor bulantım da yok herşeyi de yiyebiliyorum sanki hamile değilim gibi
Ozlemunlu0742 ssena67 n ssena67 ilk haftalarda hiçbirşey yoktu genelde 3 aydan sonra geçer diyorlar ama benim 3 gün önce başladı belirtilerim🥺
Birbebekumudu Ozlemunlu0742 benim yemede sıkıntı yok yiyorum ama tüm gün bulanti çekiyorum kusmuyorum sadece sabahları akşamları kusmuyorum
Ozlemunlu0742 Havvakc yaaa çok zor bazı kişilerde doğuma kadar olabiliyormuş sizin az kalmış sağlıkla zamanında gelsin bebişiniz 🙏🏻💐
Havvakc Ozlemunlu0742 gerçekten zor. Hamile miyim hasta mıyım belli değil. Hiç zevk alamıyorum bir an önce bitsin bu süreç doğsun stiyorum . Allah kimseye böyle hamilelik süreci yaşatmasın. Amin hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah
Betul-97 Ozlemunlu0742 15.haftamda gittim kendini göstermiyor ama tahmini %70 kız dedi. Birkaç gün sonra devlete gittim o da kız dedi. Geçen cuma tam 16 haftalık yine gittim yine kız dedi bakalım ileride ne olacak
Ozlemunlu0742 Betul-97 kız denildiyse kız olma olasılığı yüksek ama çoğu kişiler kesin olması için 20.haftaya kadar beklenmesini öneriyor 🥰
Betul-97 Ozlemunlu0742 Evet ben de o yüzden daha alışveriş yapmadım. 14 şubatta bebek arabası aldık. Park yatak vs bakıyorum onlarda sürekli zam geliyor diye bakıyoruz alıyor. Kıyafetler en son artık
Betul-97 Ozlemunlu0742 Ben kraft kenya bakıyordum hep travel sistem baktım pahalı geldi ne bilim bir arabaya 17 bin vermek. Arkadaşım link attı yoyko ultimate travel sistem 10 binden 7 bine düşmüş onu aldım 13 şubatta aldım 14 şubatta teslim edildi hemen kurdum gayet sağlam ve bütün parçaları kusursuz geldi diyebilirim.
Ela-arasyilmaz1 Ozlemunlu0742 bende 13 haftalık hamileyim kusmam durdu ama gece yatmadan önce aşırı bulantım oluyor eğildiğim zaman bile kusacak gibiyim ne zaman bitecek
Ozlemunlu0742 Ela-arasyilmaz1 ben o kadar rahattım ki hamile olduğumu hissetmedim ama 13.haftaya girdim bulantılar kusmalar olmaya başladı ne zaman geçer bilmiyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun 🙏🏻💐