Esra-135 Kızlar çift rahimli olup sağlıklı gebelik geçirip doğum yapan var mı ? Nelere dikkat ettiniz neler yaptınız nasıl beslendiniz ? Şimdiden Teşekkürler 🤗
Zeyneppx Esra-135 bende merak ettim şurada durayım, benim öyle idi perde ikiye bölüyormuş iki ameliyat geçirdim hamilelikten önce ☺️ annemde çift rahim sapasağlam iki çocuklu biraz erken doğmuşuz sadece 8 aylık 🥰🤲🏻
Kuzukumubekliyorum Esra-135 çok şükür sağlıklı bir oğlum war. Şimdi de kızımı bekliyorum. Hiç korkmayın, stres yapmayın. Kendinize çok iyi bir doktor bulun. Çünkü bizim gibi gebelerde doktor ekstra önemli.
Esra-135 Zeyneppx İki doktora gittim geçen sene şehir hastanesindeki perinatoloji doktoru 9 ay boyunca yatacaksin sadece lavaboya gidebilirsin demişti . Geçen hafta devlet Hastanesi’ne kadın doğum doktoruna gittim oda yemeğini herseyini yapabilirsin sürekli yatarsan doguruverirsin erkenden dedi . Şimdi bana akıl verin lütfen iki Doktorun birbiriyle söylediği şeyler taban tabana zıt .
Kuzukumubekliyorum Esra-135 beslenme konusunda kısıtlamam bulunmuyor. Sadece kilo kontrolü önemli. Çünkü kanama riskine karşılık fazla hareket yasak. Bunların dışında benim canım doktorum çok ilgili. Gebeliğimiz çift rahimden dolayı yüksek risk taşıdığı için devamlı iletişim halindeyiz. İlk gebeliğimde çok yoğun iğne ve ilaç kullandım (her gebeye verilen vitaminler dışında) . Şuan yine vitaminler ve progestan ile ilerliyorum. 19. Haftadayım. Oğlumu 34. Haftada doğurmuştum. Her duyan doktor şaşırıyor. Çift rahimde büyük başarı 34. Haftada doğum diye. Çünkü genellikle 20. Haftadan sonra doğum bekleniyor. O yüzden diyorum kendinize çok iyi bir doktor bulun diye.
teacher-mom21 Benim de çift rahim uterus didelfis ilk günden beri düşük ve erken doğum riskim var bununla yaşamak zor hep stres