BurcuY92 ceren0642 Selçuk Tıpta Gökçen Bey var tavsiye ederim. Çok rahatlatıyor insanı her anlamda en ufak bir terslikte bunun yanında çok da güzel ilgileniyor.
Ebruli42 ceren0642 canim özeller çok alıyor ben 15 temmuza gittim çok şükür iyi çıktı sonuçları özelde ki doktorumla paylaştım
Serifetinas Ebruli42 hangi doktorun yönlendirmesi ile gittiniz acaba öğrenebilir miyim? Ben de oraya gidiyorum Mevlüt Okay Demirtaş’a ama detaylı ultrason uzun sürer dediler benimki 5 10 dakikayı geçmedi
Serifetinas Ebruli42 doğum için nereyi düşünüyorsunuz, 15 Temmuz Hastanesi için çok temiz değil diyorlar çok arada kaldım. 7.aya girdim ve hâlâ karar veremedim.
Ebruli42 Serifetinas Ben 1 gece yattim riskli gebelik katında, ama çok temizdi sadece bazen Suriyeli olabiliyor ama bize denk gelmedi o da. Sen içini ferah tut çok ilgililerdi ve orda eğitim aldim. Anne bebek dostu bir hastane
Ebruli42 Serifetinas Ben ilk gebeliğim medicanada yapacağım ama imkanim olmasa orda yapardım öyle anlatıldığı gibi kötü değil