Duaarn Gozdenur1334 olabilir . Ama biraz bzii de düşünmeleri lazım gerçekten zor bı süreç maddi manevi olarak . Zaten yunus beye taşıyacağım embryolarimi
Gozdenur1334 Duaarn benim daha önceden başıma gelenleri anlatsam şu haline şükredersin inan ki ne ticarethanelerde gitti maddiyatım şuan doktor araştırıyorum sıkma canını bozma moralini rabbim nasip eder inşallah
Duaarn Gozdenur1334 Allah razı olsun canım benim rabim seninde kucağını boş birakmasin bak İstanbul da bahçeci de Mehmet reşit sagolu oda çok iyi duymuştum adını . Tabi yunus bey de iyi
Gozdenur1334 Duaarn amin canım Allah razı olsun bülent tıraş dediler onu da araştırdım bi süredir ama ünlenince güvenemiyor insan o kadar kararsız bir haldeyim ki
Ebrar-21 Gozdenur1334 iyiyim cnaim teşekkür ederim sen nasılsın 🙂hayırlısı olsun hakkında inşallah . Zeki akkumu isim olarak duymusum çok eski bı doktor ama dediğim gibi ben yunus hocayla aynı hastanede çalıştığım için biliyorum yani ondan dolayi
Mine38 Gozdenur1334 merhaba hangi hocada başladınız tedavinize bende önümüzdeki ay başlayacağım kararsız kaldım uğur deger zeki akkum ve yunus hoca arasında
momandrabbit Ben memorial hastanesinde yunus çavuş, uğur değer, zelal savaşın bulunduğu doğumhane katında stajımı yapmıştım. Üçünün de çalışma şartlarına hakimim sorusı olan sorabilir
momandrabbit Dijomm uğur değer mi yunus çavuş mu derseniz kesinlikle yunus hoca derim, bowerda çok başarılı bi ekip kurmuş. Memorialin imkanlarını aratmayacak kadar başarılılar
canbebekku21 Mine38 uğur hoca nasıl biri bide sizden bi ricam olacaktı bi sorum olacaktı sorabilir misiniz benim diyarlife de iki embriyom var onları uğur hocanın yanına taşısak transferi ne kadara yapar fiyat öğrenebilir misiniz
Mine38 canbebekku21 diyarlife ta kime gidiyorsunuz oranın yumurta toplama ücretine ne kadar verdiniz ve trasfer ne kadar diyorlar .ben henüz trasfer yaptirmadim bekliyoruz ben başka şehirden gidip geliyorum gittiğimde sorarım sizin için
yagmur4310 Duaarn merhaba sizinle aynı sorunları yaşıyorum çikolata kisti hastasıyım yunus hocada tedavi gördüm bende ilk tüp bebek o yaptı ve tuttu kızım oldu 3 yaşında şuanda tekrar düşünüyoruz uğur hocayla devam edeceğiz 8 tane embriyom var Aydında yaşıyorum benim için çok zor olacak Fatoş hemşire ile irtibattayız sizin yaşadıklarınız beni çok endişelendirdi