Yasmiyy Kızlar sizce doğumu hızlandırmaya başlamak için bir şeyler yapayım mı erken miiii ilk doğumum pek bilgim yokk
Dnmzzeda Yasmiyy Bende 35+2 oldum , doktorum 36 da başlıyoruz dedi adaçayı , ahududu yaprağı çayı , günde 8-9 hurma , ananas, perine masajı yürüyüş merdiven in çık
yagmur_vera Yasmiyy Madem ilk doğumunuz bence kilosu, gelişimi vs ileri değilse haftasını doldurmasını bekleyebilirsiniz☺️
Birikrabirsusam Yasmiyy bende 37+3 haftalığım hurma yiyırum ve yürüyüş yapıyorum bide merdiven inip çıkıyorum. Heycanla prensesi bekliyoruz
Yasmiyy yagmur_vera çok zorlanmaya başladım mide yanması bulantısı ağrılar derken o yüzden yoksa haklısınız 🌸💙
yagmur_vera Yasmiyy Neyse ki hakkımızda hayırlısı ne ise ne zaman gelmeleri gerekiyorsa onu nasip eden Rabbim var. Şimdiden hayırlı ve sağlıklı doğumlar dilerim 🙏🥰
Birikrabirsusam Yasmiyy inşallah 🥰 deneyebilirsiniz hurma rahmi yumuşattığı için doğuma faydası oluyor
gokyuzununogrencisii O sırada son 2 günü kalan ben 40.haftanin dolması için:) Rabb’im kolaylık versin inşallah canım benim hepimize yaa hayırlı kolay doğumlar nasip etsin inşallah ❤️
Yasmiyy gokyuzununogrencisii ay Allah hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin inşalallsh sağolun 😍