MMerve34 Kızlar kasıklarım afedersiniz makat yerim bacaklarım ağrıyor 39+1 nişanım ve 2 cm açıklığım vardı zaten ama bel ağrım yok ne yapmalıyım
Sedefkitir12- MMerve34 benimde kaşığım da agrı yoktu geçmeyen bel agrım vardı dpgum ağrısıymış meğer herkeste değişik oluyo canım
_ruyaninannesi_ MMerve34 duş al bacaklar ini açarak yürüyüş yap merdiven in çık iyi geliyor açılma oluyor hem Nisan gelmiş hemde açılma var korkma
Miraykader sakinanneee3 merhaba benimde bugün nişanım geldi afedersin sümüksü bişeydi nişanmı acaba nişansa neyapacam doğummu başladı bilgi verirmisiniz rıca etsem
_ruyaninannesi_ MMerve34 Kucukanne26 Miraykader nişan kahverengi veya pembe veya kan gibi kanlı geliyor sonrada devam edebiliyor veya az gelip kesiliyor âdet sancısı gibi sancı ve kasılma ağrı varsa açılma da oluyor dur bedeninizi en iyi siz bilirsiniz ona hareket edin benim sancım yoktu kasılmalarim vardı mesala kimin sancı var kasılma yok herkesin doğum şekli Allah yardımcınız olsun sağlıkla kucağınza alırsınız inşallah 🤲
MMerve34 sakinanneee3 aynen öyle 3. Gün bugün daha başlamadı ama belki müdahale ile başlatırlar yarın doktora gideceğim şimdi duş aldım iyi geldi gibi
MMerve34 Sedefkitir12- devam ederse giderim artık ne yapayım gittikçe elliyorlar ama yapacak bişey yok😂
MMerve34 _ruyaninannesi_ Evet benim nişan geldi 1 gün boyunca kahverengi akıntım geldi iki gündür yok bitti doğumun keşke sabit bir ağrısı olsa dediğiniz gibi kasılmayla sancıyla farklı farklı başlıyor insan ne yapacağını şaşırıyor