semra2598 semra2598 yani neden organlara detaylı baktırmak istiyorsunuz sorun olup olmadığını öğrenmek için mi yoksa genel muayene ederken iyice baksın hemen bitmesin tarzı istediğiniz için mi?
semra2598 senaa23 sorun olursa zaten belli olur diye düşünüyorum ama siz genede bunu orda belirtin zaten bakmak zorunda bir kere normal muayene de ne için gidiyoruz her yerine bakıp sorun var mi yok mu söylesin diye kaldı ki özel söylemeye mecbur. Siz belirtin bunu istediğinizi , 🤗
neslim1995 senaa23 canım bende humeyraya gidiyorum ilgili bir doktor ama ayrıntılı için yönlendiriyorlar metin beye gittim ben
neslim1995 Lim0nn ayrıntılı soruyorsanız görüşme ve muayene 20 25 dk sürüyor zaten perinatalog bir doktor ayrıntılı için 2500 ödedik canım ilk bebegimde de ona gitmiştim memunum
Fatma0309 senaa23 yok yok 695 verince odada ultrason var zaten onunla bakiyor bidaha para vermiyosun,nst ayrica paraymis ama 125 tl mi ne,muhammed bey pek masraf seven bi doktor degil gerekli kan parametrelerini istiyor
Dryfrmzz25 Lim0nn ben şehir hastanesinde özgür beyde detaylı ultrason çekildim 15 dk sürdü herşeyine baktı gerekli olan bilgileri verdi sadece bebeği göstermedi kendi baktı ama bi sıkıntı yaşamadım bence iyi doktor
Lim0nn Dryfrmzz25 nasıl siz bebeği görmedeniz cihaz hep ondan tarafa mı dönüktü bende öncelikle ona gidip aklımda soru işareti kalırsa özele gitmeyi düşünüyorum
semra2598 senaa23 senaa23 ha birde sizin zaten bu haftalarda detaylı ultrason yaptırmanız lazım olur ki devlette yaptırmak durumunda kalırsanız biran önce doktorunuzun yeşil alan açıp randevu almanız lazım yoksa randevu zor bulunuyor ve haftası geçmiş oluyor yani kısaca biran önce gidin özele de gitseniz😊😊