Dilaralemdar Babymom-s Evet aşkımm çok şükür çatlamışş dün demiştimm yarın çatlar diyee😍😍 Bizdee inşallah hamileyiiim diyee yazarızz buralara🥹🥹🙏🏻🙏🏻❣️❣️❣️ dua ett @nununundunyasi
Dilaralemdar Babymom-s Benimde 15 dk sonra tekrar bi test yapıcamm postt atarımm etiketlerim çiçeğimm dün benim silikleşmiştii çatlamıştır diye düşünüyorum bakalım🥰🥰
Sudenaz0105 Babymom-s yaa inşallah tutar da onları kullanmana gerek kalmaz 🙏🏽♥️♥️ iptal et istersen en kötü adet olursan yeniden sipariş verirsin ama tutar inşallah😍😍
Babymom-s Sudenaz0105 tamam o zaman. İnşallah tutmuştur zaten aslında önemli olan çatlamayı görmekti geçtiğimiz aylarda çatlamayıp kist oluşmuştu senle konuşmadık galiba 🫣
_Mother_ Babymom-s evet canım çatlamış 😇 değerlendir akşam sabaha kadar da kalkma yataktan Hafi inşallah güzel haberlerle gelirsin 😘
Sudenaz0105 Babymom-s öylee mi ama sürekli koyu çıkmıştır o pik olarak değil ama aşırı koyudur bilirim 😣 sende çatladı diye bırakma +2 gün bak değerlendir😂♥️
_Mother_ Babymom-s valla bilmiyorum ki aşkım sprem sorunu yoksa bugünde değerlendir ne olacak ki sanki 😂 zaten sprem canlı kalıyor içeride belki döllenmiştir bile inşallah
Babymom-s Sudenaz0105 yukarlarda var canım bir bak üç gün pik gördüm özellikle dün değil önceki gün kontrol çizgisini hayli geçkin kırmızıydı
Babymom-s Sudenaz0105 öyle mi diyorsun dün de baya koyuydu kız minnak kurabiye de henüz çatlama olmamış görünüyor 3 gün normal bu seviyede deyince ben de öyle düşündüm ☺️
Sudenaz0105 Babymom-s ama ondan önceki daha felaket koyu o gün yumurtlama çatlama günü de koyu ama o diğer günkü kadar değil tatlım geçti yumurtlaman yinede değerlendir az daha 🫶🏽