Deryaylaaksu Arkadaşlar annelik tam delilik işi🤰🏻🥹 Hamileyim sürekli acaba orda mı duruyor mu diye düşünüyorum😂 6+2deyiz batma sancı olunca seviniyorum oh tamam orda diye😂 Sağlıkla alalım kucağımıza içimden geldi yazayım dedim❤️
2prensesannesiiii Deryaylaaksu doğurunca da annelik vicdan azabı diyoruz🥲 sağlıcakla alın kucağınıza güzel kaderlerle göndersin allahım 🙏🥲
Canan-06 Deryaylaaksu böyle postlar görünce ilk hamileliğim geliyor aklıma 😂😂az bi iş tutsam korkuyodum gittimi diye
nurhuma17 2prensesannesiiii bunu demiyeydin iyiydi😄 ben şimdiden vicdan yapıyorum iş yaparken geç yemek yerken uyku pozisyonu alirken acaba rahatmış ben iyi bakabiliyor muyum diye . Demektir doğunca daha çok vicdan yapacağım 😄🙈
Deryaylaaksu Canan-06 ahahahaha ben dün yürüyüş yaptım hemen hemşireye yazdım kötü birşey yapmadım demi diye😂
Canan-06 Deryaylaaksu o kadar iyi anlıyorum ki 😂yedigim çıkardı bebek büyüyemicek doğuramıcam kalcak böyle diye çok ağladığımı biliyorum kızım doğdu 9 günlükken uyumuyor diye gece yarısı hastaneye gittik giderken arabada uyuyakalmıştı doktor niye getirdiniz dedi uyumuyor dedik güldü bize 😂😂şimdi eşimle aklımıza geldikçe gülüyoruz
Deryaylaaksu Canan-06 bende akşam ablama diyorum ki hastaneye mi gitsek diyor neden diyorum ki kesesine bakarız yürüdüm ya biraz cocuma birşey olmuşmu bakalım😂😂😂😂
2prensesannesiiii nurhuma17 ya anneme bıraksam yüreğim aklım kalıyor sürekli onları arayıp taciz ediyorum anksiyetem tutuyor ya asla rahat olamıyorum onsuz dışardaysam eksiklik hissediyorum yani çok özlüyorum paranoyak gibi oluyorum ben bazen bazen de 10 çocuk doğurmuşçasına rahat allahım hepsini korusun 🥲💕
Rbytkn Deryaylaaksu ve birde doğum sonrası 😅 Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin, hayırla sağlıkla büyütmek nasip etsin 🤲🏻🌸
Busra_27_34_ Canan-06 valla değişen yok kız ilk gibi oynamadı niye acaba uyuyor mu durtsem götünü gözüne gelir mi ay hızlı kalktım iyi midir 😁😁😁
Canan-06 Busra_27_34_ ilk bebeğin kaç yaşında ben biraz daha rahatım bu sefer çokta istemiştim ama bel ağrım beni bitiriyor 😂