Twochildren Kızlar ben ilk doğumum normal doğum yaptım. Şimdi şehir hastanesinde doğum yapacağım isteğe bağlı sezeryan olmuyor biliyorsunuz şimdi 39dayız ve sezeryan doğum istiyorum kaçıncı haftada yaparlar:(
gizem-cbn Twochildren bende aynıyım 39+3 oldum 2 gün sonra hastaneye gidince diyeceğim artık gelen giden yok ben çok yıprandım bebeğe bi şey olacak diye uyku uyuyamaz oldum
Kiwitoveannesi Twochildren normal doğum yapıp yapamiycanizi doktor anlıyor zaten bana sen hayatta normla doguramazsin dedi aslında boyumda 175 kalcalarim da var tansiyonum yükselince 37 haftada almıştı kuvezede girmedi 2 hafta onden gidiyordu ama bebek iri değilse hersey normal ilerliyorsa 38 39 haftayı bekletiyorlar anne karnında daha hızlı kilo aldığı için
Twochildren gizem-cbn aynen öyle bende mi gitsem napsam hareketleri azaldı sadece karın sertliği bir noktada toplanma oluyo nefes alamıyorum :(
gizem-cbn Twochildren Benimkide aynı sürekli sertleşiyor hareket ediyor hissediyorum ama yeri daraldı yazık ona da zor banada acı çektiriyor