Altin gulsahmeyra35 ay öyle mi Dr gidince bana da bilgi verebilir misin lütfen. Ne yapacağımı bilemedim şimdi hay Allah
gulsahmeyra35 Altin tabii bugün öğleden sonra kontrolümüz var mutlaka soracağım, size de haber veririm 🌸
Altin Bsrrgl Evet haklısın kramplar kötü ama ilk gebeliğim de böyle bir şey yaşamadım sanırım her gebelik farklı oluyor
Bsrrgl Altin benim ilk ve iki de farklı oldu ama tabi sizin olacak diye birşey yok. Belki haftaniz ile alakası vardır. İnşallah hiç yaşamazsınız.
gulsahmeyra35 Altin merhabalar, doktoruma sordum bu konu hakkında, gebeliğin sonuna kadar da içebilirsin dedi. Bacak ve baldır krampları yaşandığında özellikle tavsiye ediyoruz dedi🌸
2024annesi Bana magnezyum, balık yağı hapı ve demir ilacı doğumdan 3 ay sonraya kadar devam dedi. Toplamda 9 ay kullacanağım yani.
Altin gulsahmeyra35 Çok teşekkür ederim sana güzel kalpli kadın❤️ beni unutmayıp bu bilgiyi benimle paylaştığın için. Allah yolunu her daim açık etsin🙏🌸
Ayazmom___ bimuallime Tekrardan merhabalar kese göründü çok şükür 2 hafta sonra kalp atışı için gidicem bide kan değerlerine bakıcam dedi tam kaç günlüğüm demedi 4 haftalık gibisin dedi