AlyaSu AliBinnur orda risk çıkıyor kesin değil canım ama su verince kesin sonuç çıkıyor bide nifty testi var ama 3 buçuk milyar dedi devlet karşılamıyormuş
AliBinnur AlyaSu Rabbim herkese yardımcı olsun ya bende yaptırcam ocakta ikili tarama testi korkuyorum ya
AlyaSu AliBinnur bana kalsa yaptırmazdm canım kötü bir süreç yaşadım sonuçlardan sonra inşallah sonuçların güzel çıkar senin 🙏
Mel0s AliBinnur ben yaptrdim canm sakin korkma icin hep ferah olsun benim cevremdki cok arkadsim yaptrma dedi gerek yok dedi bend ozele gdiorum doktor yapalm dedi bebegi zaten kntrol edio once dedi bebek iyi masallah insallah bise ckmaz dedi benim icim hep ferahti send ole yap hic bise ckmadi normal cikti sknt ypma sakin🤗
Cansums Ssraa 22 haftaya kadar cinsiyet kesinleşmez 14 haftaya kadar kızda da erkektede çıkıntı aynı şekilde.cok iyi bir dr iyi bir tahmin yapabilir sadece,bence kimseye söylemeyin cünki değişmesi çok büyük ihtimal..
Cansums Nehas ense kalınlıgı ve burun kemiğine usg de bakıyorlar.ve kan alıyorlar bebebekte dawn sendromu riskine bakılıyor yani..
Gamzeciks Ssraa bende kızlarınki henüz belli olmadığı için erkeklerinki söylenmiş onlar yazıyor şuanda :) kızlar kendini göstermiyor henüz
Ssraa Cansums ama doktorumuz zayıf olduğundan her şeyi net görebiliyorum bana erkek gibi geldi ama kesin diyemem dedi
Cansums Ssraa canım doktor tahminde bulunmuş bence nubuna göre,cünkü bu haftada mümkün değil.bana 14 haftada kesin erkek dedi ondan sonra göstermedi,bir ara özele gidicem 24 haftalık oldum su an kesin öğrenirim mesela..