Sleppy Sleppy mervesultankibar benim 2 inci gebeliğim ilk doğumum normaldi ama bunda suyum fazla o yüzden sezeryan istiyorum ilk doğumumda ço zordu zaten
Miray-mom Sleppy merhaba ben Özgür bey takipliyim 2 hafta sonra Allah nasip ederse doğum yapacağım 🌸💖
mervesultankibar Merhaba ben Algomed de Özgür Beye gidiyorum 21 haftalık olduk Allah kısmet ederse orda doğum yapacağım şimdilik memnunum
Sleppy mervesultankibar merhaba ben de 33 +1 haftalık gebeyim normade başka hastaneye gidiyorum ama Memnun değilim hiç banada birkaç kişi ALGOMED i önerdi özgürbeyi bide eda hanım varmış heralde biraz geç ama doktorumla hastanemi değiştiricem kararlıyım
mervesultankibar Sleppy yani memnun değilseniz Özgür Bey ya da Eda hanıma gitmenizi tavsiye ederim gerçekten her hasta ve doktor ilişkisi çok farklı hangisi içinize sinerse onda karar kılıp devam etseniz doğumda sizin için daha iyi olur
Gozdebabyy Kesinlikle özgür bey diyorm Eda hanım çok ama çok itici bir doktorr kendini beğenmiş ozgur bey olmadigi icin 1 gün gittim birde övenler var şok oldum yani devletteki dr bile daha samimi😂