Kubra5816 Hanımlar 29+2 haftalığız aşırı yemek yemek istiyorum Herşeyi her gördüğümü yemek istiyorum 62 hamile kaldım şuna 76 kiloyum çok üzülüyorum napmam gerekiyor bilmiyorum çalıştığım içinde sağlıklı beslenmiyorum ve çok yoruluyorum 🥹
Seldahilal Kubra5816 ya aynı ben 🤭ne bulsam yiyorum şuan 20+5 bende 65 hamile kaldım suan 68 kiloyum 😏sağlık olsun doğumdan sonra veriri inslalah
gizbirhil Kubra5816 aynı durumdayız ben de 5ayda 10kilo aldım çalışıyorum. Ailelerden uzakta yaşıyorum. Bazen yorgun oluyorum yapamıyorum yemek dışardan yiyoruz. Haliyle kilo alıyorum .
nurhuma17 Kubra5816 Üzülme bende öyleyim üzülüyorum ama bebeğimiz için yeterli sağlıklı olsun yeterli gelişmi iyi olsun 74 ile gebe kaldım ve şu an 89 kg yum
Anneeadayi3 Kubra5816 sağlıklı besleniyorum derken nasıl yani dışarıdan yemek olarak mi söylüyorsunuz
GuzelMelegimm Kubra5816 hiç öyle demeyin. Allahım çok şükür ki iştah vermiş. 9 ay kusan insanlar var. Ben öyle dua ettim allahım iştahım açılsın sağlığım yerinde olsun da kilo alayım diye.kilo verilir sağlıklı olun yeter
Seldahilal Mer3459 şuan iyi gidiyoruz ama sonlara doğru ne olur bilelmem kendime hakim olamıyorum ağzım boş durmuyor şu sıralar 😂🤭
cerend2024 67-68 ile hamile kaldım ilk haftalarda iştahım yoktu bulantı vs yüzünden 66.8 oldum. Şimdi 13+4’üz 69 kiloyum. Sizce kilo alma gidişatım normal mi? İlk aylarda pek alınmıyor diyorlardı.
Pinarr-0909 İlk aylarda genelde pek kilo alımı olmuyor ama sonlara doğru bebek de büyüdükçe dikkat edilmemesi halinde gayet kolay alınıyor 🙄 7. Ayım bitiyor 11 kilo aldım ve hareketlerimin kısıtlanmasına sebep oluyor, iştahım açık engel de olamıyorum.