hirahamza65 Kızlar siz ne düşünüyorsunuz aranızda yapmayı düşünen varmı benim araları 17 ay olcak korkuyorum açıkçası ama istiyorumda
Anneoluyorumm00 hirahamza65 benimde araları 23 yada 24 ay olucak bende istiyorum özelde fiyat sordum 50 bin üstü dediler ki dahada artar 18+3 haftaligim bende
Seval88 hirahamza65 Ben çok istedim araları 18 ay doktor kabul etmedi Ebe ye sordum büyük risk dedi Yine içimde kalıcak bu yüzden 4. Yu dogurmazsam iyi 😂
eceyc314 hirahamza65 bende çok istiyordum doktorumlada hamile kalmadan görüşmüştük bu konuda ama maalesef gebelik varisim çıktı hem bacak hem genital doktor bu durumda asla riske giremeyiz dedi
hirahamza65 Tm 9 haftalık canım önceden bir normal doğumum oldu ikinci sezeryandı şimdi üçüncüyü ssvd istiyorum
Gurbetci1anne hirahamza65 benden daha avantajlısın normal doğum yapmışsın. İçini ferah tut bal gibi yaparsın 😻🙏🏼
3prenses1prens hirahamza65 araları bu kadar yakınken yapmıyorlar diye biliyorum ama inşallah yaniliyorumdur
Aybenar @hirahamza65 bende düşünüyorum doktorum en son kaç yık geçtiğini sordu bi 10 gün sonra kontrole gideceğim geldiğinde bi kontrol edelim konuşalım dedi. Oğlum 3 buçuk yaşında illa ssdv oluşunca değilim ama bi ihtimal belki güzel olur bakalım 🙏🏻
Melodimm hirahamza65 Ben yeni doğum yaptim😂Bebeğim iki aylık.İkinciyi daha düşünmüyorum ama olsa normal isterim bende♥️