anonim94 1 cmden sonra açılma olmadı eve gidermiş odamı verelim dediler ilk çocuktu korkmuştum ablam bebeğini kaybetmişti o zamanlar korktum eve gelmek istemedim bu arada Nisan gelmişti öyle hastaneye gitmiştim neyse sabah 7 de gitmiştim hafif hafif sanci vardı öğlen saat 2 ye kadar 4 cm oldu açılma suni sanci verdiler beni transa odasına aldılar kimse yok yanımda birtek ben sanci çekiyorum ama nasıl o sanci ısınıyorum ısınıyorum kafası çıkmıyor Dr şaşırdı kaldı niye böyle oluyor diye 7 8 kişi başımda ben ağlamaktan yorulmuşum artık gece saat 1.45 gece doğdu ama o süre zarfında ölmekle yaşamak arasında gidip geldim al canımı dedim yaa yere örtü sevdiler beni comeltip yanımda hemşire bi yandan afedersiniz parmak atıyor o zamanlar anlattıkça böyle ağlardım çünkü çok uzun sürmüştü doğumdan sonra gözlerim hormuyordu ağlamaktan bebeğimi ilk 3 ay kabullenemefimm benim degildi sanki çocuk lohusa psikolojisine girdim 3 ayın sonunda gözümün önü işidir derlerya öyle oldum asla diyordum vocuk yok birahane şuan 28 haftalık hamileyim birde kızım olacak oğlum 3 yaşına girecek bu arada