MorKelebek54 Eceliza3434 masaj yalilirken bele baski yapiliyo ku bu sakincali diye biliyorum sirt kitlamasi da ayni sekilde hic duymadim da bu arada boyle bisey mi varmis 😳
Newmommyy Eceliza3434 benim doktorum masaja izin vermedi yaa :( paket almıştık bir de doğumdan sonra gideceğim artık:)
Eceliza3434 bdenerigokce var var harika hem çatlak oluşumu kan dolaşıma ödeme herşeye iyi geliyor çok var anadolu yakasında fakat yorum ve referans arıyorum
Laylaaa Benim eşim var her hafta sonu ayaklarımdan başlar el parmaklarıma kadar yapar Canım kocam Allah razı olsun 🙏🏻🤰🏻🥰
Eceliza3434 Laylaaa :)) benim eşimde beni pışpışlar fakat profesyonel bi masaj saglık için istiyorum :)
Eceliza3434 MorKelebek54 bu söylediklerin prof olmayan bi yere gidiyorsan yapılan şeyler :) adı üstüne hamile masajı çok çok faydalı
MorKelebek54 Eceliza3434 tamam da yine de sakimcali olmaz mi ne kadar profesyonel de olasalar doktor kotmrolumde gitmek daha mantikli bence doktor onay verirse gdilirse daha iyi olur
Newmommyy Eceliza3434 yok normal masaja :) gayet de işin ehli kişiler yapacaktı hamile olduğum için ama izin vermedi.
Laylaaa Reina kafanız bu kadar bastığı için sanırım böyle bir cvp verdiniz o yüzden size hiç cvp vermeyeceğim 😂
Eceliza3434 Reina komple aklı başında bi yorum öneri yok farkındaysan bi çoğu bi haber ama herkesin bi fikri var :)) üstte kalsın diye cvp veriyorum bende :))
Reina Laylaaa kadın masaj yeri sormuş kocam iyi yapar diyosun. Senin aklın çok başında 😂😂😂 kadın bile kocanı mı pazarlıyorsun demiş, sorun senn cümlende
Eceliza3434 Newmommyy normal masaj göbişden dolayı nasıl olacak ki? Eğitimlilerse baska ama doktorun izin vermeme sebebi neydi?