Eeelooo Yarın 2. Kez ovitrelle vurulcam. Sağda iki yumurtam var biri 20 mm biri 21 mm dedi doktor bugün. Eşimde sorun yok değerler yüksek, eğer olmazsa bu ay rahim filmine gidicem ve filmdende çok korkuyorum😔
Gamzegll Eeelooo ayyybenimde 20-21 mm idi sağda ve solda o ay ikizlere gebe kaldım inşallllah inşalllllh bacım şu mübarek günler yüzü suyu hürmetine Sanada nasip olsun
Gamzegll Eeelooo Sana tavsiyem günde bir avakado tüket bir kaseye çiğ ıspanak zeytin yağı çiğ kavrulmamış kabak çekirdeği koy ye ve en az iki litre su
Beyzaanr Eeelooo ne zaman test yapacaksin femara igne ve fitil disinda bisey verdi mi doktorun benim doktorum 2 ayda surekli klomen be duphaston verdi ekstra hic bisey vermiyor ki yumurtamda 2. Ayda gelismedi
Eeelooo Gamzegll ay inşallahhh ikiz olsun çok isterim. Benim iki yumurtada sağda 🤲🏻 Allah razı olsun dualarınızda eksik etmeyin
Eeelooo Gamzegll evet onu tüketyorum ayrıca doktorum progesteron fitil verdi onada başlicam 12-14 gün kullan dedi
Gamzegll Mavideniz26 rahim kuvvetlendirici özelliği var embriyonun Rahime tutunmasında çok önemli bir besin ayrıca folikasit özelliği yüksek
Gamzegll Mavideniz26 kuzum zeyti yağı biraz kaya tuzu bol limon azmaz pul biber yap ekmek kızart kızarmış ekmeğine sür ye