170420 Edus35 33+1hurmaya baslsdim doğum kolalatirir dyorlar erken mi acaba başladım ahududu cayi da başlayacaktım bulunduğum ilçede her yeri gezdik yok siz nelere baslafiniz bilmediğimiz varsa öğrenelim kizlar kolay geçer insalah hepimizinki
sakinanneee3 Edus35 bebek sanki pıt diye çıkacak hissi ve iç bacaklarımda agrı var yürürken zorlanıyorum
rabisskocc 170420 çevremde herkes 36da başla dedi ama her gün birer ikişer hurma yemekle hemen doğurulmaz herhalde 🤣
Edus35 170420 valla ben birşeye başlamadım 1 cm açılma nst hafif sancılarla 30.haftadan beri yatak istrhındyım kuzum iş güç bişi yapmak yasak şükür 35 e geldik 1 2 hafta daha geçse rahatlıyacam inşallah
Gurbetci1anne 170420 valla ben de 33 te başladım hurmaya 36+5 im hiçbir belirti yok. En son burda bi yokuş var onu in çık yapcam artık 🤣 yokuşun bitişinde bebekkucağımda olur herhalde çok dik ve yorucu çünkü 🤣
Gurbetci1anne 170420  Ssvd yapan ve doğumu kolay geçen bir gebenin tuttuğu özel ebenin uygulattığı yöntemlerini alın tepe tepe kullanın bu haftaki market alışverişinde ben de alıcam bu malzemeleri bakalım😁
Gurbetci1anne 170420 37 de başlanmalı demişti galiba ben 37 oldum başladım bugün ahududu çayıyla. Diğerlerini yarın yapacağım