Liya7- 36+2 yim Nst de sancı çıktı evde de hissettim. Doktor alttan muayene edeceğim dedi ama baktı rahim ağzı kapalı gerek yok dedi. Ama sancılar var. Başına gelen var mı bu ne demek
Merveee_1997 Liya7- canım sancin artarsa acilman artar sancıyı durdurmak için serum ilaç ve progestan tedavisi veriyorlar aynı durumu 25.haftamdan itibaren yaşıyorum şu an 34+4 olduk
Gggg-12 Merveee_1997 35 ten sonra sancıyı durdurmaya çalışıyorlar vücut doğuma hazırlanıyor olabilir vs diye kilosu da iyiyse tutmak istememiştir ama başka doktora git gene bi
miranatlas Merveee_1997 28.haftamda sancı cıktı durdular suan 30.haftadayım kasılmalarım oluyo sizin bu süre içerisinde ilaçlara rağmen kasılmanız oldu mu sancınız arttımı
Merveee_1997 Gggg-12 gittim canım onlarda aynı tedaviye devam ettiler şu an 2200 kilosu 36.haftada randevum var o zamana kadar durdurma tedavisi 36 ’dan sonra tedaviyi bırakıp bebeğin gelmesini beklicez
Merveee_1997 miranatlas 1 defa sancim 1 defada kasılmam oldu 1 cm açıklığım oluştu kasılmaları hissetmemistim kanama şikayeti ile doktora gittigimde nstde göründü şancı olarak
Merveee_1997 miranatlas kasılmalarınin düzenli olup olmadığı önemliymis gün de birkaç defa olması normal demişti doktorum
miranatlas Merveee_1997 en son pazartesi doktora gitmiştim serum verdiler serum çok çok iyi geldi hiç kasılmam olmuyordu ama bugun cok oldu randevumda Perşembe erksne mi çekmeliyim bilemedim birde bazen tekmeleri canımı acıtıyor o acıtan tekme mi sancı mı anlayamıyorum
Merveee_1997 miranatlas o zaman ekstra bir farklılık hissedersen perşembeyi beklemeden acile gidersin canım