Ccyln Kızlar 34 haftalık hamileyim ve gece olunca tüm vücudum, özelllikle ayaklarım bacaklarım çok fazla kaşınıyor. Sizce neden olabilir? Var mı böyle bir durum yaşayan. İnternette gebelik kolestazı diye bir şey okudum korktum açıkçası
Havvakc Ccyln benimde hamileliğin başından beri geceleri kaşıntım artardı . Kan değerlerim her şeyim normal. Bence derimiz gerildiği için oluyor. Kanlarınıza baktırın eğer normalse Sürekli nemli tutmaya çalış yağ krem bir şeyler sürün.
Kizaniminanasiyiim Ccyln ben öğrendiğimden beri öyleyim dalinin nem koruyucu bebek yağını sürüyorum vücuduma
Mervekarababa34 Ccyln şuan kaşıntıdan uyuyamadığım için yazıyorum bu yazıyı bizde 20+6 yız ilk defa bu denli kaşıntım oldu sırtım komple kaşınıyor ve durmuyor
Rabiss34 Merhaba geçmiş olsun hepinize 32. Haftada başladı kaşıntım 39. Haftadayım. Kolestazdan şüphelendiler 2 defa tahlil yaptım şükür bir şey çıkmadı hormonlardan dedi doktor doğumdan sonra geçecekmiş gece daha artıyor bazende gündüzleri artıyor. Kolestaz şüphesi olanlar vakit kaybetmeden acile gidin bebeğe zararı varmış Allah korusun korkutmak istemem tabi ama tedbirli olmak lazım 🙏 diğer türlü sonuçları temiz çıkan arkadaşlarda inşallah benim gibi olmazsınız ama maalesef hiç bir şeu geçirmiyor nemlendirici sürüyorum sürekli doktor liflenme duş jeli kullanma dedi