Yarenelibol Bn suan bastan beri hesablandığı üzre 36+1 oluyorm ama doktorda 36+6 çıkmıştı ultrasonda o zaman suan 37 haftalıkmı oluyorum anlayamadm yaa biri bana açıklasın 18 nisanda hamile kaldm 16 sonda evlendim sonucta 37 olmam saçma gelio bana 😂😂 doğurcammı bn iki üç hafta sonra bn daha var sanıodm eşimde 36 bitti 37 sin diyip duruyor
aysql05 Yarenelibol benim Sat 14 nisan şuan 36+5 canım, Cumartesi günü 37 olucam ultrasonsa bebeğin gelişimine göre değişiklik gösteriyor ileri ya da geri die hafta uyumunu doktor söylüyor zaten sen Son adet tarihine bakacaksın
mom-candan Yarenelibol ben de son adet Tarihi 20 Nisa’n 35+6 yız su an sende 36+1oluyorsun bebek usg de ilerde görünüyordur benim oğlumda usg de 1 hafta önde gidiyor ama usg ye göre değil son adete göre hesaplamalısınız haftanızı yani 36 haftayı tamamladınız 37den bir gün aldınız☺️
svmeybgl Yarenelibol son adet tarihine göre değerlendirmelisiniz . Bebeğin gelişimi genetik olarak değişebiliyor . Son adet tarihinize göre bebeği bekleyin ☺️
Yarenelibol AygyulSina Adetim marta gelmişti çok düzensizde dört bes ayda birdi evlenmeden önce 16 sında evlendim 18 inden hesablıorlar bebeği ama smdide 36+6 cıktı iki gün önce
Minaevra Bebek 5 gun önden gidiyodur ama sonlara dogru esitleniyor yani sen son adet tarihine bakıcaksın 😂
svmeybgl Yarenelibol benim doktorum son adet tarihine göre diyor . Bebeğin gelişimi önde bende epey . O zaman benim doğurmam lazımdı 🤭☺️
BusraEda Yarenelibol bir kaç gün önde yada geride olması önemli değil fazla. Bazen 2 hafta falan fark oluyor. O zaman doğumu etkileyebiliyor 😊
Esomami Yarenelibol ultrasonda onde cikabikir sata gore dogum oluyo benimde ultrasonda haftasi 3 hafta onde sata gore 37
Yarenelibol halimebk ileri geri gitme bi bişey yok herşeyi ideal ölçülerde suyu boyu kilosu ama neden haftası önde onu bn çözemedm demekki ultrasondan ultrasona fark var anladığım kadarıyla doğunca görücem 😂