Yagmur-55 Arkadaşlar merhaba 4 haftalık gebeyim ama adet olacakmış gibi bel ve karın ağrım var normal mi bat 27si adet dönemine girdiğim için mi böyle
Esule Yagmur-55 bacağımı nerdeyse sürüyerek yürümüştüm. adet zamanım yaklaşıyo adet olcam diye düşünmüştüm ama hamileymişim 🤭
ikitosbikannesi_ Yagmur-55 büyük ihtimal canım benim ilk üç ay adet dönemlerinde adet ağrılarım oldu sanki adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıdı 3 aydan sonra geçti iki gebeliğimde de oldu.
Emlly Yagmur-55 bende yedi haftalık ama bende hala öyle hissediyorum ağrım var bir değişik geliyor ama normal galıba sonuçta bedenimiz değişime giriyor
Sblbrt Çok normal bebek yerleştiği için ağrı yapar belirtileri adet sancısı gibi oluyor 2 gebeliğimde de yaşadım
Yagmur-55 Sblbrt yok kanama olmuyo 28inde randevum var zaten o günü bekliyorum sadece heran adet olacakmışım gibi sancı oluyor
Bengo Yagmur-55 aynısını şuan ben yaşıyorum inanılmaz kasık ağrılarım oluyor aynı dönemdeyiz cuma doktora gittim sordum normal dinlenince geçiyorsa sorun yok dedi aşko
Yagmur-55 Sblbrt çok teşekkür ederim içim rahatladı çok sağolun ☺️☺️ Allahım sağlık versin evlatlarınıza inşallah 😇
Yagmur-55 Bengo aynısı benimde şuan işte yatınca yine hafifliyo kalkınca tekrar devam bebiş iş yapmamı istemiyor galiba😂
Yagmur-55 Bengo aynen öyle yeterki sağlıklı olsunlar gerçekten bi sorun çıkmasın da ağrıya da dayanırım size de hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah ❤️
Yagmur-55 ikitosbikannesi_ ay inşallah benimde geçer 3 aydan sonra ağrıya da katlanırım da hep bir şey olucak düşüncesi oluyo korkuyorum o yüzden sanki her an adet olucakmışım gibi
ikitosbikannesi_ Yagmur-55 inşallah senin sadece bu ay yerleşmeden dolayı olur canım sağlıkla bebeğini kucağına Alman dileği ile