Zuhalsebu Hilal3829 çıkar 2 3 saatlik çişle de çıkar ama yeniyse gözükmeyebilir sabahkine tüm gece birikmiş oluyo yeni bile olsa çıkıyor ben 2sini de öğlen yaptım kıpkırmızı çıktı çünkü betam epey yüksekmiş ama beta düşük olsa sabah yapsam daha iyi olurdu
Hilal3829 Anladım teşekkür ederim daha 1 aydır korunmuyoruz acele etmek istemiyorum test için ama genede insan yapmak istiyor merak ediyor
Haticeburak06 Hilal3829 ben akşam yemeğinden sonra yapmıştım çıkmıştı 8 haftalıktı ama çok erkense bebek 3 4 haftalıksa belki zor görülür çizgi sabah yapılması gerekir bilemem 🤷🏻♀️
Rbytkn Hilal3829 ben ikisini akşam üstü yaptım pozitif Ama erken yapma tercihinde bulunduysaniz sabah yapmak daha doğru sonuç verir beta düşük olduğu için anca çıkar o yüzden sabah yapın diyorlar Ben bir hafta gecikmeden sonra yapmıştım testleri
NGold Hilal3829 Ben gecenin 1inde falan yapmıstım pozitif cıkmıstı sabah tekrar yaptım yine pozitifti bi değişiklik olmadı
Lalemmm12 Hilal3829 hayır illa sabah değil ben 11 gibi yapmıştım ama bi sorun 😅 memlekete gidecektim adetime 8 gün vardı içime doğmuş gibi test yapmak istedim evde vardı yaptığım gibi çıktı 😂🩵
Seymaalp Akşamustu yapmistim silik cizgi ile pozitifyi ertrsi gun betam 232ydi. Sabah yapsam daha koyu olabilirdi😀