Gezenlady Kyrm benımde ilk dogumum daha nasıl dogurmak istedigime bile karar veremedım normal dogum videoları izliyorum ah iş oluyorum korkuyorum izlerken 🤦🏻♀️sezeryanında sonrası kötü ne yapsam bılemedım🥹cocugum nasıl gelmek isterse artık o belırlıcek🙏🏻ama ya tek başımayken suyum gelirse yada dogumum başlarsa inanılmaz korkuyorum
Kyrm Gezenlady hiç korkma Rabbım onun sabrını weriyo..hem suyun qeldiqinde doqum hemen başlamış olmuyor içini ferah tut Rabbım hepimizin saqliklica kucaqimiza almayı nasip etsin inşallah
Ekinokss 38/39 arası ama ben ilk sezeryanımı 39+4 de oldum çünkü bebiş içerde ne kadar durursa kar dedim :D Ama ikincilerde 38+larda alıyolarmış ,sanırım ben 39a ikna edeceğim bebek erken gelmek istemezse 😁
Kyrm Ekinokss ay maşallah ben şuanda 34 haftalık olmama raqmen son demleri yaşıyorum resmen kasılmalar aşırı bel aqrisi sabaha kadar wcde oturmamda çabası 🙃🙃🙃
Myrr Ekinokss 3babynur cok ama cok teşekkür ederim evet her doğum bir hikaye kolay olmasını beklemiyorum fikir verdiğiniz için cok sagolun ♥️🤲l
Yaprakdokumuseverr Kyrm Ben gün almak istemiyorum bebeğim kendi gelsin bakalım doktorum kabul edicek mi. 38-39 arası alıyolar normalde. Eğer kabul etmezse ilk oğlumla aynı gün istiycem o zaman da tam 39 oluyo