Hulo2105 MelodyFairy canım bence kan testi ver eğer yine çıkmazsa bi doktora görün tarlusal versin en azından adet ol. Bazen hava değişimi stresten dolayı adet gecikiyor maalesef.
yeni-annelik MelodyFairy sabah ilk idrarınızla yapmanız daha doğru olur yada bekleyin bir süre sonra kan verirsiniz orda kesin çıkar rabbim inşallah gönlünüze göre versin 🙏🏻
Patito__ MelodyFairy cnm bunda yok gibi ama tst idrr almadi diorsun acaba dogru sonuc verdimi. Adetin gectiyse bnce ucuz testlerden yap onlar erken gebelik testine gore daha iyi calisior. Bu erkrn gebelik testlerinden muzdarip cok var.
yeni-annelik MelodyFairy bende negatif demiştim bekledikçe zaman geçtikçe böyle koyulaştı ilk başta sizinki gibiydi o yüzden dedim yok gibiydi inanmadım hatta çöpe atıyorduk benim eltim hamile o var dedi doğruymuş
MelodyFairy yeni-annelik 🥲yoktur bende canım Keşke biran önce adet olsam da bitse Rahim filmi çektircem
MelodyFairy Kubra001111 yapmadım canım Kaynanam başımın etini yiyor yarın kan ver diye Yoktur diyorum ama 🤦🏻♀️🙃🙄😀
Kubra001111 MelodyFairy 😂 off büyükler böyle ben hiç bilgi vermiyorum beklediğimizi de söylemiyorum aman olmuyo algisi herkesle paylaşılmıyo