Bume MelodyFairy sabah ilk idrarınla yapman daha iyi sonuç verir uyumadan önce çok su içme sabahına dene
MelodyFairy Meleek61 gitmek istemiyorum hiç ya hastaneye 🥹idrar testi alırm negatifse zaten beklerim regl olmayı Duohaston kullanmana devam ediyorum
Meleek61 MelodyFairy benimde son batım 5 Ocak az önce bende duphaston aldım beklemek çok stres verici
MelodyFairy Erken gebelik testi yaptım az önce idrara batırdım hiç bi şey çıkmadı bir kaç kez batırmak zorunda kaldım ama sonuç negatif
MelodyFairy yeni-annelik Erken gebelik testi yaptım az önce idrara batırdım hiç bi şey çıkmadı idrar dağılmadı teste bir kaç kez batırmak zorunda kaldım ama sonuç negatif
MelodyFairy yeni-annelik ama seninki net Erken gebelik testi böyle Ama idrara koyunca almadı içine idrarı bir kaç kez Çıkarıp soktum kaba
yeni-annelik MelodyFairy sabah ilk idrarınızla yapmanız daha doğru olur yada bekleyin bir süre sonra kan verirsiniz orda kesin çıkar rabbim inşallah gönlünüze göre versin 🙏🏻
Patito__ MelodyFairy cnm bunda yok gibi ama tst idrr almadi diorsun acaba dogru sonuc verdimi. Adetin gectiyse bnce ucuz testlerden yap onlar erken gebelik testine gore daha iyi calisior. Bu erkrn gebelik testlerinden muzdarip cok var.
MelodyFairy minikmucizeemaak ya dediğim gibi testi ilk batırırken almadı idrar ekran boştu bir kaç kez çıkarıp batırdım Ama kan vermek istemiyorum ya
rumeysa_mom MelodyFairy ne oldu canım bir sıkıntı mı var adet oldun mu? Test yaptın mı var mı bir şey