Pamuk MelodyFairy Su mübarek günde Rabbım bekleyen herkese ve sana da en kısa zaman da evlat kokusunu tattirsin🙏
Sblbrt MelodyFairy hayır çok erkense kan değerlerin yükselmemiştir ondan bulanık görünüyor olabilir ☺️ bence kan testi verin yarın sabah
Tklc MelodyFairy var gibi ama tekrarla istersen ya da net olması açısından kan ver inşallah Rabbim nasip eder 🤲🏻
MelodyFairy Tklc hemen çıktı çizgi ama sonradan yoktu işte attım ben de🥹 Pazartesi günü bir tane daha alıp yapcam 🥹😫
Patito__ MelodyFairy 13 gun gecmis ozaman ihtimal var insaallahhh ama tekrr yapsaniz daha ii belli olur yakinda nobetci yokmu eczane
Patito__ MelodyFairy aynen cnm sabah ilk idrrla yapmaya çalışın insallah vardir hayirlisiyla. Bu mubarek gecenin hurmetine Rabbim bu sene hepimizi sevindirsin aminnnn Hayırlı kandiller ♥️
Lalemmm12 MelodyFairy emin misin canım ben ilk başta 2 damla damlattım bekledim yavaş yavaş gitti gitti zorlanıyordu sonra 3üncü damlayı damlattım tam çıktı
Gulaysrcn MelodyFairy evet ama ihtimal yok değil daginikti ama pozitifmis. İns 2. Testin net sonuc verir