Merhaba hanımlar hayırlı kandiller 💙
Şuan da 8+4 günlük hamileyim daha doğrusu değilim, kısaca anlatmaya çalışacağım.
4 haftalıkken beta degerim 66 çıkmıştı birkaç gün sonra 1000 lerdeydi 5 haftalıkken 2300 olmuştu.
- haftada dr bana açıklama yapmadı kalp atışını dinleyemeyiz iki hafta sonra gel dedi.
Sonra ben bir hafta sonra karın ağrısıyla tekrar gittim, iki kese göründü kalp atışı yoktu yine iki hafta sonra gel dedi, geçtiğimiz çarşamba günü gittim kesenin birisi koruyucu keseymiş kaybolmuş, üç ayrı ultrason la bakıldı renkliylede bakıldı yarim saat hem vajinal hem karından kalp atışını duymaya çabaladık ama yok.
Diğer kesede de yolk sac var, fetal sat yok embriyo yok yani. Kanaman varmı yok dedim, pazartesi günü gel yatış yapicaz kürtaj olacaksın dedi.
Ertesi gün özele gittik aynılarını söyledi.
Hala ben bir umut pazartesi kalp atışını duyarım diye bekliyorum. Ama doktorum kalp atışı olsa bile ki bu çok çok düşük ihtimal 12. haftasinda gebelik ya durur ya da sonlandırırız dedi.
Başına gelen varmı süreç nasıl ilerledi ne yapmalıyım devlet hastanesi anestezisz kürtaj nasıl olacak 🥺