edosecos Buraya yeni taşındım 2. Gebeliğim 26 haftayım, diğer bebeğim 19 aylık Kartepe civarı oturanlar var mı belki park arkadaşı falan oluruz😂
Momseyda Mucizemibekliyorum41 ben de emekevlerdrn Değirmendere’ye gelin oldum oralı sayılırım ;) 26 hafta bitiyor yarın inşallah 🙏
yasemnkts edosecos bende cihana gidiyorum ilk gebelik. ama bu ay Medical de Reyhan Hanım deneyeceğim 🙂
Ceroklns edosecos ben dumlupınar tarafında oturuyorum. Diğeri 4,5 yaşında şuan 34 haftalık hamileyimmm 😅
Betul-97 edosecos Evde bir aşağı bir yukarı geziyorum 😊😊 Daha burada yürüyüşe çıkmışlığım yok 6 aydır burada yaşıyorum
edosecos Ceroklns ben hiç bilmiyorum buraları ama fsm diye geçiyor bulunduğum yer karşımda inşaat var 🥲 sitede de hiç benim gibi bebekli genç insan göremedim çok sıkıcı 🤭
edosecos Betul-97 hayırlı olsun bende buraya taşındığıma pişman oldum hiçbir şey yok kafa dengi insanı geç sokakta bi tane insan görünmüyor hep inşaat sesleri hep elektrik kesintileri hiç sevemedim 🫠
Betul-97 edosecos Nerede yaşıyordunuz? Yeni bir yere adapte olmak zor oluyor. Benim çevremde de çok site var genç insanlar ama hiç muhabbet yok