Nissyoo Kızlar yenmemesi gerekenler nedir acaba çiğköfte maydanoz vs bunun gibi aklınıza gelen şeyleri yazabilirmisiniz
Seyda08 Nissyoo o dedikleriniz yeniyor. Cigkofte etsiz olcak. Maydonuzda yiyebilirsiniz sonucta oturup 1kilo yemiyosunuz Genelde sakatatlar tercih edilmiyo ihlamur haric bitki caylari. Cig salam sucuk yine zaten yazarlar benim disimdakileri .
tgbmerve Nissyoo salam sosis sucuk Sakatat ciğerde dahil Ananas Bitki çaylarından sadece ihlamir ve nane limon serbest hasta iken Çiğ et le yapılan çiğ köfte Cips kola… Fast food Arkadaş doğru söylemiş dışarda salata yemeyin yeşillikler den taksoplazma bulassbilir hayvan teması yüzünden Evde salata malzemelerini hem tuzlu hem ayrı sirkeli suda islayin Çiğ yumurta , mayonez ketçap Paketli gıdalari yememeye çalışın Mısır özellikle çok gdo li deniliyor Medine hurması doğuma yakın serbest
SrpYlmz Salam sucuk sosis ciğer vs . Kokareç midye, az pişmiş et tavuk yumurta, pastörize edilmemiş süt yoğurt birde elinden geldikçe dışarda yeşillik salata vs tüketme
yelizerduran TgbHmz hurma son ay yenebiliyor açılmayı ve doğumu kolaylaştırdığı için ananas ta aynı şekilde
Bernush TgbHmz Benim de canım çekmişti, doktoruma sordum yiyebilirsin 1-2 tane demişti. Hatta şu hurma toplarından yapmak için veriyor gebelikte diyetisyenler. Hatta doktorumunda 3 çocuğu var hepsinde de yemiş :) önemli olan miktarı.
Gezenlady Nissyoo zararlı dedıkleri naddle bile yedim çigköfte yanında halt yemiş🤦🏻♀️şuan 28 haftalıgım herşey yolunda birtek şekerim cıktı suyum azcık fazlaymış,herşeyi yiyorum diyebilirim,sakatat agzıma sürmem zaten ömrümce,hamıle kalmadan midye yerdım onuda ögrenınce bıraktım 🤷🏻♀️
pilateslover Nissyoo çiğköfte etliyse yenmiyor normal dışarıda satılanlarda olmadığı için yiyebilirsiniz. Maydonoz da biraz da olsa yenilebilir ben hergün yiyorum bir tutam kahvaltıda. Her türlü bitki çayı yasak. İyi pişmemiş et salam sucuk vs. Kasap sucuk olup iyi pişirirseniz sucuk da yenir. İyi yıkanmamış yeşillik iyi pişmemiş yumurta. Çiğ et tavuk yumurtadan sonra elleri iyi yıkamak lazım. Sushi de pişmemiş oluyor. Bir de a vitamini ve retinol içeren cilt ürünleri de sakıncalı diye biliyorum banu çiftçinin kitabında okumuştum. Kapalı alanda aseton solumak da vardı
Hazal966 Nissyoo çiğköfte etsiz yiyebilirsiniz. Maydanozda yiyebilirsiniz tabi ki çok abartmamak şartıyla. Salam sosis bunlar çiğ olduğu için sıkıntı oluşturuyor, çünkü toksopilazma oluşturabilir. ananas hurma hamilelik başlarında yenmemesi gerekiyor son aylar tavsiye ediliyor. Bitki çayları içilmemesi gerekiyor yeşil çay vs gibi.
yelizerduran TgbHmz bilmiyorum benim doktorum yemememi söylemişti şuan son haftalarımda olduğum için yememi tavsiye etti herkesin görüşü farklı sanırım 🤷🏻♀️
Haticeburak06 Nissyoo aslında herşey yeniyor kendinize tamamen yasaklamayın canınız isterse yiyin yinede🤷🏻♀️ Çiğ balık çiğ tavuk çiğ yumurtadan kaçının en önemlisi bunlar
bahocum Nissyoo maydonoz abartmadığınız suyunu detox niyetine içmediğiniz sürece tüketebilirsiniz. Birkaç dal maydonozun hiçbir sakıncası yoktur. Temizliğinden emin olduğunuz bir yerse ETSİZ çiğköfte tüketebilirsiniz
NGold Dip balıklar ve deniz ürünleri , sushi , mayonez , midye , sakatat, salam sosis (benim doktorum guvenilir sucuk yiyebilirsin dedi) , bitki çayları ve her şey iyi pişmiş olacak
TgbHmz yelizerduran Sanırım😊 yani bencede ben ilk 3 4 ay günde 2 3 tane yedim bende bir sorun olmadı herkeste farklı etki yapıyor sanırım