Mstfamikram_60 Kizlar yardımcı olun siznde basiniza geldimi gece basliyo uyutmuyo ne yaptınız nasıl geçirdiniz tavsiyeleriniz neler ☹️
Semabkr Mstfamikram_60 canım ben 27 haftalıkken diş eti enfeksiyonu geçirdim ağzımda yaralar falan da çıktı. Gargara çok iyi geliyor ama biraz sabırlı olman gerekli istikrarlı bir şekilde günde iki üç kere yarım su bardağı ılık suya bir tatlı kaşığı karbonat ve tuz ekle karıştır ve gargara yap. Ve tabiki dışını düzenli fircala dediğim gibi sabırlı ol bir haftaya anca iyilesiyor
Mstfamikram_60 Doktora gittim aslında ama doktorunun izni olması gerekiyo işlem yapabilmemiz için dedi gargara var evde yapiyimmi hocam dedm yok o zararlı tuzlu suyla yap fırçala dedi tuzlu gargara anlık rahatlatiyo yine basliyo hayırlısı ile bı iyleseydi
Semabkr Mstfamikram_60 tuza karbonatta ekle. Doktorum tavsiye etti bana tatlı kaşığı yazmışım bu arada çay kasigi olacak ölçüleri. Sakın bırakma gargarayi yoksa iyileşmez. Ben hala yapıyorum. Hem beyazlatiyor dişleri hemde bir daha olmasından korkuyorum